@Thoughts

NEVER SETTLE FOR LESS

juli 1, 2017

På torsdag fikk jeg møtt en tidligere ski venninne, som jeg ikke hadde sett på en god stund. Det er alltid ekstra spennende med venner som du ikke har sett på lenge, for du vet nemlig ikke om dere passer sammen lengre. Heldigvis klikket vi faktisk på et høyere nivå enn vi var på tidligere, noe som jeg har lengtet etter så lenge. Kanskje dette er litt ærlig å si, men jeg merker at det er sinnsykt få som faktisk har turt å sette seg ambisjoner i livet. Noen slår seg til rette med at livet er som det er, istedenfor å jage etter det en vil ha. Kanskje det kommer av å ha vært tidligere toppidrettsutøver, eller om det er meg som menneske, men det ligger i min natur å jage etter det jeg vil ha. Jeg sier ikke at livet mitt er perfekt som det er nå, men det er på vei en plass. Jeg har hoppet i studentlivet, flyttet til Oslo (snart hehe) og jobber de timene jeg kan for å oppnå den friheten jeg vil ha. Og akkurat slik følte venninnen min det også. Hun hoppet på et studie i fjor, la skiene litt til side og jobber de timene hun kan for å oppnå det hun vil. Det finnes ikke noe mer attraktivt i mine øyne, enn personer med ambisjoner. «Never settle for less» er et motto jeg anbefaler alle. Du fortjener et godt liv, akkurat som alle andre, og hardt arbeid vil føre deg dit til slutt. Dagens lille «peptalk», haha! 
Nå er det tid for en koselig familie kveld med reker på menyen, snakkes <3

// On Thursday I finally got to meet an old ski friend, who I hadn’t seen in ages. It’s always a bit scary with friends you haven’t seen in a while, cause you don’t really know if you fit together anymore. Luckily we actually connected on a higher level than before, which I’ve been longing for. Maybe this is too honest to say, but I feel like there’s so many young people who doesn’t have ambitions in life. Some settle with life as it is, instead of chasing after what you really want. Maybe it’s because I’ve been a former skier, or its me as a person, but it feels natural for me to chase after what I want. I’m not saying my life is perfect right now, but its headed somewhere. I’ve thrown myself into the student world, moved to Oslo (soon hehe) and I work as many hours as possible to achieve the freedom I want. And there is nothing more attractive, in my opinion, than people with ambitions. «Never settle for less» is a quote I recommend everyone. You deserve the good life, just like everyone else, and hard work will get you there in the end. Today’s peptalk, haha.
Now its time for a cozy family evening with shrimps on the menu, talk soon <3 

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: