@Outfits @Uncategorized

NEW IN

juli 4, 2017

Nå titter jeg innom her en kjapp tur, før vi reiser videre til hytten til tante og onkel!! Wiiii, gleder meg <3 Jeg kan allerede kjenne sjøluften som er som balsam for sjelen, bokstavelig talt. Her er forresten et av mine nye innkjøp, som er et silkeskjerf. Jeg fikk det på 50% på Lindex, og fargene er sååå fine. Jeg elsker den nye silkeskjerf trenden, og måtte bare få tak i et selv. Men nå er det fullt kaos her, så jeg må nesten løpe! Snakkes på hytten <3 

// I’m just saying hi quick, before we’re leaving to the cabin of my aunt and uncle!! Wiiii, I’m so excited <3 I can already smell the fresh sea, its like a conditioner for the soul, literally. Here’s one of my new purchases, a silk scarf. I got it on sale at Lindex, and the colors are sooo nice. I love the new silk trend, and I just had to get one myself. But now its chaos around me, so I gotta run! Talk later, when I’m at the cabin <3

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: