@Outfits

BE YOURSELF, EVERYONE ELSE IS TAKEN

juli 8, 2017

     

Det å ha selvtillit er noe særegent i seg selv. Jeg merker selv, at de siste årene så har jeg fått mer og mer selvtillit. Det fører også til at jeg tørr å gå med klær som JEG personlig syntes er fine. Jeg tørr å utfordre meg selv i klesveien, med mer vågale plagg som for eksempel sjokkrosa. Personlig føler jeg at et klesplagg er så mye mer enn et klesplagg. Det er ditt eget skjold, som du kan enten bruke til din fordel eller ulempe. Når du føler jeg trygg i din egen kropp, så stråler du. Da kan du ta på deg hva som helst, for du vil føle deg fin uansett. Jeg gikk sjeldent i fine klær da jeg begynte på barneskolen. Kiloene begynte å renne på, som førte til at jeg ville skjule det på best mulig måte. Det førte til et uendelig antall joggebukser og hettegensre opp gjennom årene, men ikke noe mer enn det. Selvtilliten var lav, og jeg følte meg lite vel i min egen kropp. Nå har jeg endelig innsett at livet er så mye mer enn det, og jeg føler meg så mye mer komfortabel. Jeg tørr å kjøpe fargerike plagg, som får meg til å føle meg flott på min egen måte. Flottere enn jeg har følt meg på lenge. 

// Having confidence is something unique. Over the past years I’ve noticed that my confidence is getting better. More confidence, for me, results in buying clothes I normally wouldn’t dare to buy. I challenge myself, with more colorful clothes like for example hot pink. Personally I feel that a clothing item is so much more than just that. It’s your own shield, which you can either use as your advantage or disadvantage. When you feel confident in your own body, you shine. Then you can put on whatever clothes you’ll like, cause you’ll feel pretty either way. When I was younger, I rarely put on pretty clothes. I started gaining weight, and I used clothes to hide my body shape. It lead to an infinite number of tracksuits throughout the years, and not much more than that. My confidence was low, and I didn’t feel good in my own skin. Now I’ve realized that life is so much more than that, and I feel a lot more comfortable. I dare to buy more colorful clothes, which makes me feel beautiful in my own way. 
More beautiful than I’ve ever felt before. 

Have a great Saturday, cause you’re worth it <3!

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: