@Training

BISLETT, BUT NO KEBAB

juli 12, 2017

 I dag gikk turen ned til Bislett stadion, ikke for å kjøpe kebab, men for å trene spenst. Det var faktisk første gang jeg trente der, men jeg har vært der en gang før i forbindelse med Findings Festival. Jeg må si at Bislett egner seg like godt til trening som til festival, haha! Vi kjørte alt i fra hekker til trapper, helt til magen bokstavelig talt skrek etter mat. Så da var det på tide å finne seg en butikk så fort som fy, før jeg ble gretten (ja, jeg blir gretten når jeg er sulten). Til vår herlige overraskelse, så fant vi en stor salatbar på Coop’en rett bortenfor, som passet oss perfekt! Så da fylte vi opp hver vår boks med diverse grønnsaker og masse annet digg, før vi suste hjemover for å se ferdig filmen vi begynte på i går (The Nut Job, haha!). Utenom det så har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye annet spennende, utenom å få unnagjort litt jobb før avreise på fredag. Så jeg bare kan nyte de dagene.
Iiiih gleder meg! 

// Today we headed down to Bislett stadion, not to buy kebab, but to have a jumping session. It was actually my first time training there, but I’ve been there once before at Findings Festival. I must say, the stadion works just as good for workout sessions as for festivals, haha! We did a variety of hurdles and jumping in stairs, until my stomach literally screamed for food. So then it was about time to find a grocery store as quick as possible, before turning into hangry (hungry and angry, haha yup I’m one of those). To our big surprise there was a big salad bar at the Coop store right next to the arena, which was just perfect! So then we filled up each our boxes with different vegetables, mango, chicken, you name it! Then we went home to finish the movie we started yesterday (The Nut Job, haha!). Apart from that, I’m trying to get as much work done as possible before Friday. Like that I can just enjoy.
Iiiih so excited! 

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: