@Training

YOGA FOR THE MIND

juli 15, 2017

Yoga er noe jeg verdsetter høyt, og jeg prøver så ofte som mulig å ta meg tid til det. Selv om det kan føles som et ork, så er det sååå verdt det etterpå. Yoga får meg til å koble av, og bare være tilstede. Noe vi alle, inkludert meg selv, har virkelig godt av i blant. Jeg pleier å bruke YouTube, også søker jeg opp det jeg vil ha. Jeg bruker kun videoer fra Yoga with Adriene, fordi hun bare er helt herlig. Hun får meg alltid i godt humør, selv når jeg er sliten og hodet dunker. Men av og til, så er det gøy med variasjon. Det å gjøre yoga i fri natur, det er faktisk undervurdert. Jeg tenkte det kom til å bli rart, at folk kom til å stirre. Men jeg gikk så dypt inn i yogaen, at jeg glemte både tid og sted. Det var rett og slett magisk. I dag står trening høyest på agendaen, etterfulgt av SUP og piknik på stranden. Så nå skal jeg hoppe i noen treningsklær, og kickstarte denne nydelige lørdagen! Så da ønsker jeg deg en herlig helg, så snakkes vi på mandag <3 

// Yoga is something I appreciate a lot, and I try to make time for it as often as possible. Even though sometimes I don’t feel like it, its sooo worth it in the end. Yoga makes me calm and just be present. Something we all need sometimes, included myself. I usually go on YouTube and search for what I want. I only use videos from Yoga with Adriene, cause I just love her. She always makes me smile, even when I tired and have a headache. But sometimes, its good to change. To do yoga outside is really underestimated. I thought it would be weird, and that people would stare. But I was so focused, that I forgot both time and place. It was just magical. Today our agenda is filled with training, SUP and picnic on the beach. So now I gotta jump into some sports clothes and kickstart this lovely Saturday. So I wish you all a lovely weekend, and I’ll see you on Monday <3 

2 Comments

 • Reply Unni Stenberg juli 16, 2017 at 11:02

  Herlig Rikke Kos deg Glad ideg Ha en god helg

  • Reply rikke juli 17, 2017 at 08:51

   <3

  Legg inn en kommentar

  %d bloggere liker dette: