@Outfits

FLOWER POWER

juli 18, 2017

Jeg må si at jeg ELSKER den nye buksedressen min fra Zara. Lenge har jeg lett etter det perfekte blomster antrekket, med tanke på at det har vært et av vårens og sommerens hotteste trend. Jeg innså fort at blazer ikke er helt «my cup of tea», så da måtte jeg finne noe alternativt. Til min store overraskelse ble denne herlige buksedressen med meg hjem fra et salg på Zara for et par uker siden, og jeg har bare ventet på den riktige anledningen til å få brukt den! Og det ble på en flyreise til Sveits, noe jeg ikke angrer på i det hele tatt. Jeg følte meg fresh hele veien, samtidig som den ikke er altfor varm med tanke på det luftige stoffet. Buksedressen kombinerte jeg med et par Arnie Say’s platform espadrille, som gjorde at jeg så hakket høyere ut enn jeg opprinnelig er. Akkurat slik jeg liker det. 

// I must say I LOVE my new floral jumpsuit from Zara. I’ve been searching for the perfect floral outfit, considering its been this years hottest spring and summer trend. And blazer isn’t really «my cup of tea», so then I had to find something else. To my big surprised I grabbed this jumpsuit with me from a sale at Zara a few weeks ago, and I’ve been just dying to find the right occasion to wear it! And that ended up being on a flight to Switzerland, something I don’t regret at all. I felt fresh throughout the travel, at the same time as it wasn’t too hot considering the light fabric. I combined my jumpsuit with a pair of Arnie Say’s platform espadrille, which made me seem a few centimeters taller than what I really am. Just how I like it. 

What’s your favorite trend this summer?

 

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: