@Food

A BREAKFAST KIND OF PERSON

juli 20, 2017

Som mange kanskje vet fra før av, så er jeg helt klart et frokost menneske. Uten frokost, fungerer jeg ikke. Det har mange av mine nærmeste fått erfare mang en gang, haha! En av mine favoritt frokoster er havregrøt med syltetøy og banan, og ofte en dæsj med kanel for å toppe det hele. Det gjør at jeg holder meg mett lenge, samtidig som det er super godt i mine øyne. Havregrøt er kjempe enkelt å lage, noe som er ideelt for et sulten morgen menneske som meg. Da tar jeg oppi så mye havregryn jeg føler for, fyller opp tilstrekkelig med melk, og kjører den i mikrobølgeovnen i to minutter. Deretter rører jeg inn litt kanel, tar oppi syltetøy og kutter opp banan. Og VIPPS så har du en næringsrik frokost på knapt tre minutter!
Ha en strålende torsdag alle, så snakkes vi <3

// As many of you already know, I’m a breakfast person. Without breakfast, I don’t function. As my family maybe have experienced a few times, haha! One of my favorites is porridge with jam and banana, and often with a dash of cinnamon on top. It makes me feel full for a long time, at the same time as it tastes good in my opinion. Porridge is super easy to make, and is very ideal for those of you who gets hangry in the morning, like me. You just fill up a bowl with as much as oatmeal as you’d like, then add milk, and put it in the microwave for about two minutes. Then I stir in cinnamon, add the jam and cut opp a banana on top. And BAM you have a nutritious breakfast in just about three minutes!
Have a wonderful Thursday everyone, talk later <3

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: