@Uncategorized

JUST ME AND SOME ALPS

juli 21, 2017

God fredag alle sammen! I dag sto vi opp klokken syv da Loïc og Melanie skulle på fotoshoot i Zürich. Jeg takket pent nei til tilbudet om å bli med, så jeg kunne utforske Hérémence litt mer på egenhånd. Etter en deilig frokost, hoppet jeg i treningstøyet og gikk ut på en joggetur omringet av vakker sveitsisk natur. Det skal nemlig skye over litt senere i dag, så da ville jeg nyte de gylne morgentimene med litt sol. Etter rundt 7,4 km var jeg tilbake igjen, svett og utslitt. Så da hoppet i dusjen, og voilà her sitter jeg nydusjet og fresh! Jeg har ingen store planer i dag, så da tenker jeg å bli med en liten tur ned til Sion med mammaen til Loïc. Utenom det er agendaen tom, så jeg skal prøve å kose meg på best mulig måte før Loïc og Melanie kommer tilbake sent i kveld. Da ønsker jeg dere alle en riktig god fredag, så skrives vi i morgen.

// Happy Friday everyone! Today we woke up at seven, cause Loïc and Melanie are going on a photoshoot in Zürich. I nicely declined the offer of coming with, so I could explore Hérémence a bit more on my own. After a lovely breakfast, I jumped into some training clothes and went out for a run surrounded by beautiful Swiss nature. The forecast doesn’t look to good later on, so that’s why I went for an early morning run, to enjoy the sun while I could. After 7,4 km I was back at the house, sweaty and exhausted. So then I took a shower, and voilà here I am, fresh and clean! I have no big plans today, so I’m gonna join Loïc’s mom down to Sion. Except from that my agenda is clear, so I’ll try to enjoy as much as possible before Loïc and Melanie arrives late tonight. So I wish you all a great Friday, and we’ll talk tomorrow. 

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: