@Uncategorized

BOXING & BURGERS

juli 22, 2017

Pheeew, endelig kan jeg puste litt. Dagen i dag har flydd avsted, fylt opp med alt i fra hagearbeid til boksing. Det hele startet med en deilig frokost etterfylt av en kort kjøretur ned til treningssenteret. Der ventet en tung intervall økt med boksesekken, etterfulgt av noen burpees inni mellom hver runde. En liten time og en kliss våt t-skjorte senere, danset jeg glad og fornøyd ut av helsestudioet. Etter de intervallene var det ingenting annet enn burger som fristet, så da dro vi en tur innom Sion. Etter en deilig lunsj på Giorgo Café (anbefales!), tuslet vi litt rundt i butikker. Deretter dro vi hjem igjen, og tok på oss gartner hanskene for å hjelpe til ute i hagen. Etter en liten time i solsteiken, var hagen ferdig rakt og vi så oss fornøyd med det vi hadde gjort. Så da var det bare å hoppe i dusjen, før jeg klorte meg i hjel av gress som lå og kilte på kroppen. Nå sitter Loïc og meg klistret inntil hverandre på hver sin Mac etter å ha gaflet innpå et lass med grillet laks! Så nå skal jeg se om jeg finner en god lørdags film, for å ta tankene litt bort i fra alt som foregår utenfor vinduet mitt… Jepp, det lyner og tordner, ikke min favoritt for å si det sånn.
God lørdags kveld alle <3 

// Pheeew, finally I can breath a bit. This day has gone by so quick, filled with everything from gardening to boxing. It all started with a nice breakfast, follow by a short drive to the fitness. I had planned a boxing intervall session, with a few burpees in between each round. An hour and a wet t-shirt later, I found myself dancing out of the gym. After those intervals there was nothing more I wanted than a greasy burger, so we stopped in Sion for lunch. After a lovely lunch at Girogo Café (which I TOTALLY recommend), we looked in a few stores. After that we went home, and put on some gardening gloves to help outside in the garden. After a short hour in the sun, the garden was finished and we were happy with the result. So then I had to jump in the shower, before I scratched myself to death of all the grass that kept tickling on my skin. Now Loïc and me are sitting next to each other on each our computer, after eating lots of grilled salmon! So now I’ll see if I find a good movie to end this day with, to take my mind off what’s actually going on outside my window… Yep, its lightning and thunder, lets just say it’s not my favorite.
Happy Saturday <3

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: