@Thoughts

OVERWHELMING THOUGHTS

juli 24, 2017
Pictures borrowed from Pinterest.

Blogging er annerledes, utfordrende og kjempe gøy! Men noen ganger tar jeg meg selv i å søke etter det perfekte, gang på gang. Når skal lille Rikke lære… Det er så mange der ute, så mange unike bloggere, som jeg ofte tar meg selv i å sammenligne meg med. Istedenfor å fokusere på mitt, og min merkevare. Bygge opp under hvem Rikke er, hva hun står for og hva hennes lidenskap er. Bloggverden for meg er veldig surrealistisk, alt virker så perfekt. Alle merkeklærne, veskene, skoene… de eneste merkene jeg har vokst opp med er de som produserer ski.. Det er ikke det at jeg ikke interesserer meg for mote og alt som hører med, for det gjør jeg virkelig. Men det er ikke alle som har råd til den overdådige livsstilen, og det kan ofte være litt vondt å innse. Av og til er det sårt å føle seg utenfor, ikke bra nok, ikke slank nok, ikke flink nok. Det er da det er ekstra viktig å huske på hvorfor du gjør dette, og bare stole på deg selv. Jeg trodde aldri jeg ville bli så interessert i blogging som jeg er blitt, og det er jeg super takknemlig for. 

// Blogging is different, challenging and so much fun! But sometimes I get trapped in perfection. When will I learn… There are so many out there, so many unique bloggers, which I often tend to compare myself to. Instead of just focusing on my own stuff, and my brand. Find out who Rikke is, what she stands for and what her passion is. The blog world seems so surreal, everything is just so perfect. All the designer clothes, purses and shoes… the only brands I knew of when I grew up was the ones who produced skis. You see, not everyone can afford that lavish lifestyle, and sometimes it’s hard to realize. It makes me feel left out, not good enough, not skinny enough, not talented enough. That’s when you have to remind yourself why you’re doing this, and just trust yourself. I never thought I would be as caught up in the blog life as I am, and I’m so grateful for that. 

 

Grateful for Maria who gave me that extra push to start blogging in the first place.

Grateful for a supportive boyfriend. 

Grateful for a loving family. 
And there’s not much else you need in life to go chase your dreams, and that’s what I’m gonna do. 

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: