@Travel

TRAVEL ESSENTIALS

juli 25, 2017

Scarf: Lindex
Jacket: Vintage
Hoodie & shoes: HM
Pants: Zara

Når jeg skal ut å reise, foretrekker jeg å være komfortabel. Det gjør hele opplevelsen sååå mye bedre, i min mening. Boyfriend jeans, hettegensre og denim jakker slår aldri feil på reisefot! Da føler jeg meg alltid fresh, men samtidig komfortabel. I går var en litt seig reise, med litt forsinkelser og diverse. Først tok jeg tog fra Sion, etterfulgt av to fly, et fra Geneve og et fra København. Det lønner seg ofte å gå for kvelds fly eller morgen fly, da prisene ofte er mye billigere. Flyet mitt tok av fra Geneve litt over åtte, men da jeg ankom København var det litt forsinkelser med flyet vi skulle ta videre. Opprinnelig skulle jeg lande rett over midnatt i Oslo, men det hele ble forskjøvet med tre kvarter. Deretter var baggasjen forsinket også, som gjorde at jeg ikke kom meg i seng før nærmere halv tre. Heldigvis hadde jeg en så snill mamma og pappa som tålmodig ventet på meg, med en liten overraskelse på fire ben. Ja, Spotty ble med å hente meg også (!!) I dag skal vi bare kose oss alle sammen i leiligheten til Maria (snart vår leilighet), og ta dagen som den kommer. Det er jo nydelig vær ute, så da må vi utnytte det på best mulig måte! Snakkes <3

// When I’m traveling, I like to stay comfortable. It makes the whole experience a lot better, in my opinion. Boyfriend jeans, hoodies and denim jackets never gets old when traveling! Then I feel fresh at the same times as I’m comfortable. Yesterdays travel was a bit longer than expected, with some delays. First I took a train from Sion, followed by two flights, one from Geneva and one from Copenhagen. It always better prices when choosing night flights or morning flights, so I did. My flight from Geneva took off quarter past eight, but when I arrived Copenhagen there were some delays for the flight to Oslo. We were suppose to arrive Oslo a few minutes past midnight, but we were 45 minutes behind schedule. Then the luggage was delayed as well, which lead to me not being in bed before 02:30. Luckily my mom and dad patiently waited me, with a small four legged surprise. Yup, Spotty also came to pick me up (!!) Today we’re just gonna hang out in Maria’s apartment (soon to be our apartment), and take the day as it comes. Its lovely weather outside, so we’ll have to take advantage of that. Talk later <3

 

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: