@Uncategorized

HOME IS WHERE THE HEART IS

juli 26, 2017

Jeg ville bare titte innom å si hei til dere. I skrivende stund er jeg godt plassert i sofaen hjemme på Geilo proppfull av taco, mmm! Det har skjedd relativt lite i dag, og været har ikke vært helt topp. Så derfor slenger jeg heller med et par bilder fra joggeturen min. Vi dro fra Oslo rundt halv ett, og når jeg kom hjem så «cravet» jeg en løpetur. 8,2 km senere kom jeg subbende inn døren, glad og utslitt. Det er alltid gøy å ta seg en løpetur etter og ha vært en liten stund i alpene. Alt føles mye lettere på grunn av høyden. Nok om det, jeg ville egentlig bare gi dere en update og ønske dere en riktig fin onsdag videre <3

// I just wanted to check in and say hi. Right now I’m well placed in the couch at home at Geilo full of taco’s, mmm! I haven’t done much today, considering the weather isn’t too good. So I threw in a couple of photos from my run this afternoon. We left Oslo a bit over twelve, and when I got home I was craving a run. After 8,2 km I was finally home, happy and exhausted. It’s always fun to take a run after being in the alps for a while. Everything feels a lot easier, due to the altitude. Enough about that, I just wanted to check in and wish you all a happy Wednesday <3

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: