@Uncategorized

BYE BYE CHILDHOOD

juli 28, 2017

We used the color «Harmoni», from Maxbo.

A sister is a little bit of childhood, that can never be lost <3

 Da var barndommen offisielt over, da både mitt og Maria sitt barndoms rom er malt. Da vi først flyttet til Geilo i 2008, hadde vi begge hver sin kul tapet på rommet. Noe både Maria og meg digget for å være helt ærlig. Maria gikk for jungel rommet, mens jeg gikk for hav rommet. I vinter tok mamma og meg fatt på mitt rom, og i går gikk vi løs på Maria sitt gamle rom. Vi fikk vel snaue to år som vegg roomies, før Maria valgte å flytte ned i kjelleren. Vi fikk allikevel unnagjort mange «sleepovers» før den tid, haha! Sånne koselige minner, som nå er malt bort. Jeg vet at minnene ikke forsvinner helt, men i et lite sekund slo realiteten inn. Nå flytter jeg til Oslo, og det er på tid at jeg klarer meg på egenhånd. Ingen mor og far ute i stuen som passer på, men en søster vegg i vegg har jeg heldigvis fått tilbake. Nytt rom, nye minner <3 Snakker om solstråla, så kommer Maria hjem i dag. Så i kveld er det reker på menyen, yum! Ha en herlig fredag hvor enn du befinner deg, så snakkes i morgen! 

// And the childhood is officially over, cause both me and Maria’s childhood room are painted. When we first moved to Geilo in 2008, the wallpaper was already there. Which both me and Maria kind of loved to be honest. Maria went for the jungle, and I went for the ocean. This winter me and my mom decided to paint my room, and today we finished Maria’s old room. We got about two years as wall roomies, before Maria choose to move downstairs. Two years already made a lot of «sleepovers», haha! Those cozy memories that we shared, and now they are painted away. I know the memories won’t disappear, but for a moment there, reality kicked in. I’m moving to Oslo, and its time for me to become independent. No mom and dad out in the living room taking care of me, but luckily I got my wall roomie back. New room, new memories <3 Speaking of which, Maria is coming home today. So tonights we’re having shrimps, yum! Have lovely Friday wherever you are, and I’ll see you tomorrow! 

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: