@Uncategorized

HIKE MORE, WORRY LESS

juli 31, 2017

Skolestart nærmer seg med stormskritt, og jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Som liten har jeg alltid vært glad i skole, men etter alt jeg har vært igjennom de siste årene, så har det endret seg. Det er noe med skole som gir meg klump i magen, alle de obligatoriske gjøremålene som hører med. Stå opp, stille til undervisning, levere innleveringer, være sosial…. Hva om jeg blir syk igjen? Hva om jeg ikke klarer å fullføre? Hva om jeg blir sengeliggende igjen? Hva om, hva om, hva om…. Det er ikke noe jeg kan styre, og det skremmer meg litt. Jeg er en kontrollfreak av natur, og det å måtte gi slipp på kontrollen trives jeg svært lite med. Tankene svirrer, magen vrenger seg og jeg er mer stresset enn jeg velger å innrømme, men det er OK. Jeg har ikke gått igjennom alt det jeg har gjort, uten å ha lært noe av det. Innerst inne vet jeg at jeg vil klare meg helt fint, det er bare litt skummelt å hoppe i det.
Har du noen gang følt det sånn?

// I’m soon starting school, and I don’t know if I should cry or laugh. As a kid I used to love school, but after everything I’ve been through the past years, it has changed. There’s something about school that makes my stomach twist, all those mandatory tasks. Wake up, show up for school, hand in assignments, be social…. What if I get sick again? What if I don’t graduate? What if I get bedridden again? What if, what if, what if…. It’s something I cant control, and it scares me a little. I’m a control freak by nature, and having to give up the control is something I’m not comfortable with. My thoughts keeps spinning, my stomach is twisting and I’m more stressed than I’d like to admit, but it’s OK. I haven’t been through all those things, without gaining knowledge. Deep, deep down I know I’m gonna be alright, it’s just a bit scary to go for it.
Have you ever felt that way? 

2 Comments

 • Reply Unni Stenberg august 1, 2017 at 08:32

  Dette går helt fint Rikke Lykke til Stor klem fra mormor

  • Reply rikke august 1, 2017 at 13:20

   <3

  Legg inn en kommentar

  %d bloggere liker dette: