@Thoughts

JEG VIL BARE VÆRE RIKKE

august 8, 2017

 Jeg lovde meg selv å ikke la meg rive med, allikevel gjorde jeg det. 
Jeg lovde meg selv å være sårbar, allikevel valgte jeg å lukke meg. 
Jeg lovde meg selv å drite i andres mening, allikevel gjorde jeg ikke det.


Om og om igjen går vi på trynet, både du og jeg. Dagens samfunnet får frem det verste i oss, isteden for å fokusere på det beste. Kropp, prestasjoner, yrker, inntekt, hus, båt, bil… når skal det stoppe? Når skal mennesker få være mennesker, uten å måtte prestere. Når skal mennesker få være mennesker, uten å sammenlignes. Og når skal mennesker få være mennesker, uten filter. Jeg kjenner jeg er så lei, ikke bare samfunnet. Jeg er så lei av å gå i samme felle gang på gang. Jeg er så lei av å føle press. Jeg er så lei av å skjule det jeg egentlig føler. Jeg vil være Rikke, og Rikke skal være bra nok for meg. Jeg vil dele tankene og følelsene mine, uten å være redd for hva andre syntes. Mine tanker og følelser definerer meg, uten de ville jeg vært fortapt. For hvordan skulle jeg da kunne bli lykkelig, hvis jeg ikke følte noe som helst?

Den siste uken har jeg tenkt mye, kanskje litt for mye. Bloggen min begynte å føles overfladisk, og jeg fikk ikke frem det jeg egentlig ville si. Frykten for hva andre kom til å syntes stoppet meg, nok en gang. Og da sklei hele hensikten med bloggen ut. For jeg vil jo formidle, jeg vil dele det jeg har å dele. Jeg har ikke noe interesse av å dele hva jeg har på meg i dag og hva jeg skal trene i morgen, det som er viktig for meg er hva jeg føler fra dag til dag. Hvordan jeg velger å se motstand, enten som en utfordring eller et nederlag. Alt ut i fra hvilket humør og tilstand jeg er i. Og det er dette jeg vil dele med dere, for det er dette jeg brenner for.

Med det kommer jeg til å blogge når jeg føler for å blogge. Jeg vil ikke tvinge frem noe som ikke er der. Det er viktig for meg at jeg føler meg inspirert til å blogge, ellers har det en tendens til å bli overfladisk.
Så hvis du lurer på når bloggen er oppdatert, så er det bare å følge meg på Instagram HER

4 Comments

 • Reply Unni Stenberg august 8, 2017 at 20:34

  Heia Rikkr Du et på rett vei nå Slik er du og sånn skal du være Men litt kan du kanskje ha for deg selv eller ? Tenk på hva mormor har sagt om FASADE En kjent skuespiller sa tidligere at hun ikke ville møte verden før fasaden var på Tror hun da mente at. noe ville hun ha for seg selv Synes bloggen er bra den Forteller mye bra og mye fint også å se på Fortsett du slik du føler er riktig for deg
  Klemmer

  • Reply rikke august 9, 2017 at 11:43

   <3

 • Reply Maria Tviberg august 10, 2017 at 23:36

  Sykt fint innlegg ❤️❤️

  • Reply rikke august 12, 2017 at 22:42

   <3

  Legg inn en kommentar

  %d bloggere liker dette: