@Uncategorized

ONE OF «THOSE» KIND OF DAYS

august 11, 2017

 I dag er ikke min dag kjenner jeg. Ikke av noe spesifikk grunn, men jeg kjenner bare kroppslig at ting ikke er helt på topp. For det første har jeg sovet veldig dårlig i natt, noe som setter meg veldig ut av spill. Ikke hjelper det heller at jeg kjøpte et sengesett som var helt grusomt, så jeg våknet opp med rød og irritert hud på hele kroppen. Men det er ikke derfor jeg kjenner meg litt «uttafor» hvis jeg kan si det på den måten, det er bare store endringer som pågår. Jeg har flyttet hjemmefra, snart begynner jeg på skole og nye utfordringer står for tur…. sånne små ting som tar litt ekstra på. Jeg er jo som sagt en perfeksjonist, og når ting ikke går min vei så føles det ut som verden raser i hodet på meg. Selv om jeg vet det finnes verre ting i verden, så blir jeg jo fortsatt preget av små ting som oppstår. Sånn som i dag når sengesettet ikke er som jeg vil, så plager det meg hele dagen. Da MÅ jeg bare finne et nytt sengesett som ikke klør. Det kan være litt slitsomt til tider å ha det sånn, men det har både sine negative OG positive sider. Sånn i forhold til å legge ned det som skal til, så legger jeg jo ned et ganske solid arbeid. Og det er jo en positiv ting. Så i dag får jeg bare ta dagen som den kommer. Ikke pushe noe som helst, for da går i hvert fall ting galt. ÆSJ jeg hater sånne dager, men jeg føler det er viktig å vise dere sånne type dager også. Håper du har en betydelig bedre dag enn det jeg har 🙂

// Today’s just not my day. Not for any specific reasons, I just feel that my body isn’t at its right place. First of all I didn’t sleep good during the night, which already ruined my morning. And of course it doesn’t help that my new bedsheets were terrible, so I woke up with irritated skin all over my body. But this is not why I feel a bit down today, it’s just a lot going on. Moving, soon starting school and new challenges to come… small stuff that makes my energy a bit lower than usual. As I’ve mentioned before, I’m a perfectionist, and when things doesn’t go my way I feel like the world is collapsing. Even though I know there are worse things in life, I still get effected by small stuff. So today when the bedsheets weren’t as planned, I think about it all day. So the only thing to do when it happens is to find a solution as fast as possible. Of course it can be challenging to be a perfectionist, but it has both its negative AND positive sides. Like when I work on stuff, I don’t finishing something before I feel its one hundred percent. And that’s a good thing. So today I’m just gonna go with the flow, not push it, cause that’s never a good choice. URGH I hate those kind of days, even though it’s very important to share these kind of days too. I hope you’re having a better day than me so far 🙂 

1 Comment

  • Reply Unnistenberg august 11, 2017 at 13:43

    Prøv å vaske sengetøyet Bruk nautral vasketrøyal Verd å forsøke Opp med hodet Dumme dager kommer og går Klemm

  • Legg inn en kommentar

    %d bloggere liker dette: