@Uncategorized

APPRECIATE WHAT YOU HAVE

august 18, 2017

 

Det er viktig å sette pris på det du har, for i morgen kan det være borte. Alt som foregår rundt i verden om dagen, setter livet litt mer i perspektiv for min del. Jeg har så mange bekymringer langt frem i tid, hva om ditt skjer og hva om datt skjer, hva gjør jeg da? Av og til må jeg bare lære meg å stole mer på universet, og håpe på at ting ordner seg til slutt, for det gjør som oftest det. Så forleden droppet jeg opplegget på fadderuken, og dro til en gammel ski venninne. Været var helt herlig, så vi bestemt oss for å ta et lite kveldsbad. Vi kom akkurat tidsnok til solnedgangen og fikk nyte hvert eneste lille sekund mens vi marsjerte ut i det kalde vannet. Etter et forfriskende bad dro vi hjem og lagde en deilig smoothie, før turen bar hjem igjen. Slike kvelder er det jeg virkelig setter pris på, når jeg klarer å lytte til meg selv og gjøre det som føles bra for meg. Du trenger ikke alltid å følge strømmen for å passe inn, det viktigste stedet å passe er inn er hos deg selv. Finne ut hva som er bra for deg, og det som gir deg energi i hverdagen. For når du har det bra med deg selv, tiltrekker du deg de menneskene som er bra for deg. 

// It’s important to appreciate what you have today, cause it might be gone tomorrow. Everything that’s happening around the world, puts my life a bit more in perspective. I have so many concerns in the future, what if this happens and what if that happens, what do I do then? Sometimes I just gotta trust the universe a bit more, and hope that everything works out in the end, cause it usually does. So I decided to drop out of the whole «fadderuken» (a week where you get to know people at school with lots of parties), and I went to an old ski friend. The weather that day was amazing, so we decided to go for an evening swim. We got there just in time for the sunset and we enjoyed every single second of it while marching out in the cold water. After a fresh swim we went home to make a lovely smoothie, before I drove home again. Those kind of evenings are the once I appreciate the most, when I listen to myself and do what feels good for me. You don’t always have to go with the flow to fit it, the most important place to fit in, is with yourself. Find out what feels good for you, and what gives you energy in your daily life. Cause when you feel good about yourself, you attract the people who are good for you. 

2 Comments

 • Reply Unni stenberg august 18, 2017 at 18:51

  Dette var fint Rikke Nå kan du fatt på ny uke med godt mot Klemmer fra mormor

  • Reply rikke august 22, 2017 at 18:06

   <3

  Legg inn en kommentar

  %d bloggere liker dette: