@Uncategorized

MENTALLY READY

august 22, 2017

How to have a good morning:

1. Go for a morning run
2. Take a cold shower
3. Eat a good breakfast

Jeg gløder innvendig, som en vulkan som bare venter på å skyte glødende lava. Skoleåret er offisielt igang, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg trives allerede. Det er som den dagen jeg tok på mitt første par med slalåmski, hvor magen ble fylt av små, søte sommerfugler. Jeg trodde aldri jeg skulle få oppleve en så sterk lidenskap (som jeg hadde til ski) igjen. Det føltes som om verden raste i hodet på meg da jeg sluttet, men nå skjønner jeg at det valget jeg tok, var rett. Frykten for at jeg ikke kom til å trives på skolebenken var stor, og den tente glør i pessimisten i meg. Men allerede etter ti minutter begynte skuldrene å senke seg og jeg kjente at klumpen i magen lettet. Ting falt naturlig på plass, og jeg trengte ikke å strebe for og føle meg velkommen, som jeg ofte har opplevd før. Det føles godt å endelig kunne dele denne lidenskapen med andre likesinnede mennesker. Snakke, diskutere og ikke minst bli kjent med hverandre. Jeg vet jeg har hatt litt trøbbel med skole før, med tanke på ME diagnosen min, men alt føles annerledes nå. Jeg føler meg sterk mentalt, og det er noe jeg ikke har opplevd før. 

// I’m glowing inside, like a volcano that’s just about to spit out red-glowing lava. My school year has officially started, and honestly, I’m already enjoying it. It feels like the day I put on my first pair of skis, where my stomach just got filled with tiny, cute butterflies. I never thought I would be able to experience the same strong passion (that I had for skiing) again. It felt like the world was collapsing when I quit skiing, but now I truly see that the choice I made, was right. The fear of not being able to enjoy school was big, and it made me very skeptical about starting school. But already after ten minutes my shoulders started lowering and the lump in my stomach faded. Things kind of fell into place, and I didn’t have to strive to fit in and feel welcome, as I’ve often experienced before. It felt good to finally have someone to share this passion with. Talk, discuss and just get to know each other. I know I’ve had some bad experience with school before, after my chronic fatigue situation, but this feels different. I feel strong mentally, and that’s something I haven’t experienced before. 

2 Comments

 • Reply Unni stenberg august 23, 2017 at 19:06

  Dette liker mormor å lese Fint Rikke klem og lykke til videre

  • Reply rikke august 31, 2017 at 10:38

   <3

  Legg inn en kommentar

  %d bloggere liker dette: