@Training

SAME PERSON, DIFFERENT LIFESTYLE

mars 21, 2017
LEG DAY ESSENTIALS

DSC01156

LEG PROGRAM

DSC01175

1,5 MINUTES REST BETWEEN EACH REP
DSC01182
THANKS RYAN, HEHEHE….

DSC01202På grunn av mye som har skjedd de siste månedene, kjenner jeg at styrken har måtte tatt en del av støyten. De kaller meg bare «mosjonisten» her hjemme, haha.. WHO CARES?! Opp igjennom årene har det vært mye blod, slit og tårer.. eller mest tårer for min del da. Derfor er det veldig viktig for meg at trening nå, KUN skal være kos.

Jeg trenger ikke lengre bekymre meg for den benøkten jeg ha innen tirsdag, eller de grusomme bakkeintervallene. DET er ganske befriende for min del i kjenner jeg.

Ha en fin dag videre! 


Because of a lot has happened the last couple of months, I see that my body strength has been affected more than I thought. They call me the «exerciser» at home, haha .. WHO CARES?! Over the years there has been a lot of blood, sweat and tears, or mostly tears for me. Therefore it’s very important for me to remember that I only workout for fun, and nothing more. 

I need no longer to worry about squeezing in those leg workouts, or those horrible hill sprints. And I’m not gonna lie to you, it’s a relief. 

Have a nice day!

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: