@Food

COFFEE, FLOWERS AND VINTAGE SHOPS!

mars 28, 2017

Jeg oppdaget verdens søteste kafé i Oslo forleden, Bonita Café and Flowers. De hadde stort utvalg på menyen med smoothies, kaffe og masse deilige bakevarer! Mmmmm, får vann i munnen tanken på den glutenfrie spinat quichen jeg tok… og ikke minst den gode Cappuccinoen. I tillegg til mat, kan du kjøpe verdens fineste blomster. Åååh som jeg gleder meg til å få min egen leilighet, som jeg kan pynte med fargerike blomster!!

Kafeen ligger rett bak slottet, og er naboen til en søt liten vintage store, Ma vintage. Hvor vi også tok en liten svipptur innom, før vi gikk videre.  Jeg anbefaler både kafeen og vintage butikken på det høyeste, hvis du er i nærheten!

Nyt dagen deres videre <3 


I discovered the cutest café in Oslo the other day, Bonita Café and Flowers. They had a lot on their menu like smoothies, coffee and lots of delicious baked goods. Mmmmm, I get water in my mouth thinking about the gluten free spinach quiche I took… and the perfect Cappuccino. In addition to food, you can buy the prettiest flowers I’ve ever seen. Ahh I’m so excited to move into my own apartment, where I can decorate with lots of colorful flowers!!

The Café is right behind the castle, and is the neighbor to a cute little vintage shop, Ma vintage. Where we also dropped by before continuing our morning stroll. I highly recommend the shop and the Café if you’re in the neighborhood one time! 

Enjoy the rest of your day <3

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: