@Outfits

A HAWAII KIND OF DAY

mai 3, 2017

Hei hopp! For en deilig lille lørdag, her oppe i fjell luften. Solen stråler og gradestokken viser hele 20 grader i solsteiken(!!) Jeg skal ikke lyge, humøret er ikke helt på topp i dag. Vanskelig å sette fingeren på hva det er, men jeg er bare ikke i humør. Mormor har alltid lært meg at når du ikke føler meg helt i slaget, da er det enda viktigere å kle seg opp. Så jeg tok på meg et sommerlig antrekk med gul Hawaii t-skjorte, røffe highwaist jeans og et par solbriller. Automatisk så økte selvfølelsen min et hakk, så takk for det mormor <3 I dag har jeg jobbet en del, men samtidig prøvd å holde et lavt gir. Det værste jeg vet er å overbelaste meg selv når jeg ikke er helt på topp. Så nå skal jeg legge pc’en vekk, gå ut på terrassen og kose meg i fineværet.
Forresten mamma lagde muffins i går, super gode og sunne. Muffinsen venter på meg, så ciao <3

// Hi!! What a lovely Wednesday, up here in the mountain air. The sun is shining and it’s 20 degrees in the sun (!!) I’m not gonna lie to you guys, my mood isn’t great today. It’s hard to say why, men I’m just not feeling too happy. As my grandma always taught me, if I don’t feel 100% it’s even a more valuable reason to dress up. So today I put on a summerly outfit with a yellow Hawaii t-shirt, a pair of rough highwaist jeans and some sunnies. Automatically self-esteem increased a little, so thank you grandma <3 Today I’ve been working a lot, but at the same time tried to keep a low gear. The worst thing I know is to overload myself when I’m not feeling great. So now I’m gonna put away the computer, go out on the terrace and enjoy this weather.
Oh and yeah, mom made these delicious muffins yesterday, and they’re healthy too. My muffin is waiting me so ciao<3

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: