@Uncategorized

MOM…I’M MOVING OUT!

mars 30, 2017

Oslo 27mars 5 (1 of 1)

Det føles både godt og vondt på samme tid.  Sist gang jeg flyttet hjemmefra var 3 kl på VGS, da jeg flyttet til Bergen. Ski gikk ikke så veldig bra og kroppen min var sliten, så jeg valgte å ta litt avstand fra ski. Etter knapt én måned så måtte jeg flytte hjem igjen, og jeg skammet meg. Jeg klarte ikke å henge med på skolen, og jeg gråt nesten hver eneste dag uten grunn (noe som ikke ligner meg). Det var rett og slett en fæl tid. Etter å ha flyttet hjem kollapset kroppen, og jeg ble sengeliggende i nesten 6 måneder…

Er det fælt å si at jeg skammer meg over den tiden? 

// I got mixed emotions about moving out. Partly because last time I decided to move out was my last year of high school, in Bergen. Skiing didn’t go so well and my body was tired, so I decided to take a little break from skiing. After barely a month or so, I had to move home again, and I felt ashamed. I couldn’t keep up with school, and I was crying almost every day without no reason (which is not normal for me). In other words, it was a rough time. After moving home my body collapsed, and I was bedridden for almost 6 months…

Is it awful of me to be ashamed of that part of my life? 

Oslo 27mars 1' (1 of 1)

Som dere skjønner er det ikke så veldig rart at det føltes både godt og vondt, at jeg flytter hjemmefra. Frykten for at det skal skje igjen er stor, men jeg trøster meg selv med at jeg har lært en ting eller to siden den gang. Heldigvis skal jeg flytte inn med Maria (min søster), som gjør det litt tryggere med tanke på at hun var der for meg gjennom den tøffe tiden. 

Jeg har allerede fått tilbud om plass på skole, og har klarert med leiligheten jeg skal bo i. Så fra og med august, kan jeg si at jeg ENDELIG har flyttet hjemmefra. WIHUUU! 

// As you maybe understand, it’s not so weird that I have mixed emotions about moving out. The fear of it happening again is big, but I comfort myself with the knowledge I’ve gained after last time. Luckily I’m moving in with Maria (my sister), who was there for me last time. 

I’ve already received an offer from one of the schools I applied to, and cleared with the owner of the apartment. So as of August, I can FINALLY say that I’ve moved out from home. WIHUU!

HUGS AND KISSES <3

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: