@Uncategorized

MY LIFESAVER PRODUCTS

mai 5, 2017

Disse produktene hjalp meg selv på det verste tidspunktet i mitt liv. To turer på ski kunne slå meg ut en hel uke, og jeg hadde mer eller mindre gitt opp håpet om å bli frisk. Jeg kjempe så lenge uten noe tegn til fremgang, helt til jeg en dag kom i kontakt med rett person. Hun hjalp meg gjennom det jeg helt ærlig kan kalle den tøffeste perioden i hele mitt liv, og jeg er så takknemlig. Til å begynne med var jeg veldig skeptisk til produktene, da jeg hadde prøvd så sinnsykt mange andre produkter som kun førte til en tom bankkonto. Til å begynne med merket jeg ingen forskjell, etter to måneder ga jeg opp og sluttet på de. Det var da jeg merket det, en uke etter jeg sluttet på produktene, gikk i kjelleren igjen. På de to månedene hadde jeg hatt så stor fremgang at jeg ikke hadde lagt merke til effekten av produktene. Siden den gang har jeg gått på produktene fast, og jeg kommer til å bruke resten av livet mitt. 

// These products helped me even at the worst point of my life. Two runs of skiing could knock me out for a whole week, and I had given up the hope of ever getting healthy again. I fought for so long without any signs of progression, until I one day got in touch with the right person. She helped me out of the toughest period of my life, and I’m so grateful. When she introduced me for these products I was a bit skeptical, because I had tried so many different products before, that only lead to an empty bank account. At first I didn’t feel any difference, and after two months I decided to stop taking them. That’s when I noticed the difference, a week after I stopped, I hit rock bottom again. The progression I had for only two months had been so huge, that I didn’t notice the effect of the products. Since that day on I decided to use the products daily, and I’m gonna do so for the rest of my life. 


Get 20% discount on the products HERE.

I morges våknet jeg full av energi og hoppet inn i yoga tightsen! Lagde klar morgen drikken min (blanding av Activize og Basics), og nøt den mens jeg oppdaterte meg på sosiale medier. Deretter fant jeg frem et yoga program fra Yoga with Adriene på YouTube, som er seriøst den eneste yoga dama jeg gidder å høre på! Hun er drit kul og får deg virkelig inn i yoga mood<3 En herlig start på en fredagsmorgen, før jeg drar til Hemsedal i jobbsammenheng. Deretter står grilling med mamma og pappa for tur, og en deeeel godteri for jeg er endelig ferdig med den 14 dagers detox kuren!!! Ha en fin fredag alle sammen <3

// This morning I woke up full of energy and jumped right into my yoga tights! Made my morning drink ready (mix with Basics and Activize) and enjoyed it while I updated myself on social media. Then I searched a yoga program from Yoga with Adriene on YouTube, seriously the only yoga chick I’m ever gonna listen to! She so cool and really get’s you into the yoga mood <3 A lovely Friday morning, before heading to Hemsedal, work related. After that we are planning a barbecue at home, me and my parents, and a lot of candy cause I just finished the 14 days detox program!!! Have a lovely Friday everyone <3 

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: