@Outfits

RIPPED JEANS AND ICE CREAM

mai 6, 2017

           

         

ÅH som jeg har savnet de varme sommerkveldene <3 Forleden gikk meg og mamma på butikken for å kjøpe oss hver sin is, iført kun et par hullete boyfriend jeans og en lett bomberjakke. Jeg gikk for en Snackis som jeg kaller Norges svar på Maxibon, og gjett om det falt i smak! De siste dagene har energien virkelig vært på topp, og det er så gøy. Så i morges listet jeg meg ut med Spotty på en joggetur før frokost. Etter rundt 40 minutter ut i joggeturen var Spotty så varm, så jeg tok han ned for å bade litt, så tuslet vi rolig hjem igjen. Da vi kom hjem ga jeg Spotty frokosten sin, mens jeg lagde sunne pannekaker. I dag har jeg ingenting på agendaen, men gradestokken viser faktisk 40 grader i solsteiken så litt soling blir det vel tenker jeg! Jeg ønsker alle en super lørdag <3

// Oh how I’ve missed those warm summer nights <3 The other day me and mom walked to the grocery store for an ice cream, only wearing a pair of ripped boyfriend jeans and a light bomber jacket. I went for an ice cream called Snackis which I like to call the norwegian answer to Maxibon, and it was delicious! The last couple of days my energy has been on point, so thats satisfying. This morning me and Spotty sneaked out for a little run before breakfast. After around 40 minutes Spotty was looking so warm, so I took him down to the lake for a little swim, then we walked home. When we got home I gave Spotty his breakfast, while I made healthy pancakes. Today I have nothing planned, but the thermometer showed 40 degrees in the sun, so I’m guessing a little tanning session at the terrace will do. I wish you all a great Saturday <3

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: