@Outfits

STEPPING OUT OF MY COMFORT ZONE

mai 12, 2017

 

Åh for en deilig dag <3 Det er fredag, og det er helg! Denne uken har vært travel, det er ikke noe å legge skjul på… men nå er det fredag som betyr mer «me» time, eller prosjektet mitt får mer kjærlighet. Jeg er så giret på å få dette ut nå, og det skal det. Helgen skal jeg bruke på å jobbe med meg selv, for jeg har en mistanke om at fremtiden kommer til å by på mange utfordringer. Misforstå meg rett, utfordringer er bra, de får deg ut av komfortsonen din. Det å komme seg ut av komfortsonen sin er energikrevende, men samtidig skikkelig verdt det! Jeg tror at dere kommer til å få en liten smakebit i løpet av helgen, så følg med og ha en fortryllende fredags aften<3 

// Oh what a lovely day <3 It’s Friday, and it’s weekend! This week has been busy, there’s no hiding that… but today is Friday which means more «me» time, or more specifically my project gets more attention. I’m so pumped to get this out now, which is soon! This weekend I’m gonna work with myself, cause I have a feeling the future will bring a lot of challenges. Don’t get me wrong, challenges are good, they get you out of your comfort zone. Getting out of your comfort zone takes a lot of energy, but at the same time it’s so worth it! By the end of the weekend I’ll give you a little sneak peek of my project, so stay tuned and have a lovely Friday evening <3

 

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: