@Food

HEALTHY SMOOTHIE

april 5, 2017

DSC01904
Follow me on instagram: @rikketviberg
IMG_7653
IMG_7649
I dag våknet jeg opp til snøvær og full storm! Så i dag følte jeg for å lage meg en god frokost, en sunn smoothie bowl! Denne oppskriften fant jeg på Janni Deler sin blogg HER, også la jeg til min egen twist (med vaniljeessens). Til slutt kan du lage til din egen topping, med det du skulle ønske.
Jeg brukte chia frø, kokosmasse, granola, solsikkefrø og linfrø!
NYYT! 

// Today I woke up to a snowstorm! So I felt like making me a good breakfast, a healthy smoothie bowl! This recipe I found on Janni Deler’s blog HERE, and I added my own twist (vanilla extracts). Then you can add your own topping, as you like.
I used chia seeds, shredded coconut, granola, sunflower seeds and linseeds.
ENJOYY!

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: