@Uncategorized

THE SECRET TO MY GLOW

mai 14, 2017

 

Er det en ting jeg sverger til, så er det disse produktene. Med sitt unike NTC patent, slår de konkurrentene sine ned i støvlene. NTC betyr nutrient transport concept, det vil si at næringen i produktet blir transportert dit den trengs, når den trengs – til cellene våre. 98% av produktet blir tatt opp i cellene i løpet av  7-10 minutter. Dette gjør produktene unike, og det merker man skikkelig. 

// If there’s one thing I swear to, it’s these products. With their unique NTC patent, they are way ahead of their competitors. NTC means nutrient transport concept, which means that the nutrients are transported to where they are needed exactly when they are needed – to cell level. 98% of the product is absorbed by the cells already after 7-10 minutes. This makes them unique, and you can really feel it. 

Forskjellen på FitLine sine produkter og andre helseprodukter, er i min mening, at de faktisk gir merkbar effekt. Når jeg drikker morgen drikken min, PowerCocktail (blanding av Activize og Basics), så går det kort tid før jeg kjenner effekten. Ofte kommer det i form av en «flush», som er en reaksjon av Activize, helt ufarlig. Jeg opplever ofte prikking i huden, og blir veldig ofte rød i ansiktet, som forteller meg at kroppen er klar for en ny dag! 

// The difference from FitLine to other products, is in my opinion, that they actually give noticeable effect. When I drink my morning drink, the PowerCocktail (mix of Activize and Basics), I notice the effect shortly after. Often in the form of a «flush», which is a reaction of the Activize, completely harmless. I often feel tingling in the skin and my face very often turns red, which tells me that the body is ready for a new day! 

I tillegg til morgen drikken, har jeg nå begynt på CC-Cel Plus settet, som inneholder en pakke kapsler og en tube med krem. Da tar jeg en kapsel til morgen drikken min og en til kvelds drikken, også smører jeg på kremene der hvor jeg har cellulitter. Jeg vil ikke si at jeg er et alvorlig tilfelle på cellulitter, men jeg skal ikke lyve å si at huden min er perfekt på baksiden av lårene og rumpen. Nå trenger jeg ikke bekymre meg for det lengre, for dette er det mest effektive produktet jeg har noensinne vært borti. Allerede etter én dag, merker jeg at huden faktisk er glattere, fantastisk spør du meg! 

In addition to my morning drink, I’ve started with the CC-Cel Plus set, which contains capsules and a lotion. I take one capsule with my morning drink and one with my evening drink, in addition to applying the lotion where I have cellulites. I wouldn’t say I’m the worst case of cellulitts, but I’m not gonna lie and say my skin is perfect on the backside of my thighs and butt. Now I don’t have to worry about that anymore, cause this is seriously the most effective product I’ve ever tried. Already after one day, I can feel that my skin is smoother, amazing if you ask me! 

Jeg er blitt så fascinert over disse produktene nå i to år, og det er på tide at jeg deler det med andre. I går ferdigstilte jeg nettsiden, og jeg er så stolt!! Der finner du nyttig informasjon om blant annet Optimalsettet (Activize/Basics og Restorate), CC-Cel Plus settet og D Drinken som jeg har nevnt tidligere på bloggen HER. I tillegg til nyttig informasjon, kan du bestille de produktene du skulle ønske. Er du så fornøyd at du også vil begynne å markedsføre produktene? Ingen problem, bli partner og få tilgang til all nyttig informasjon du skulle trenge for å starte. 

// Over the past two years, these products keeps amazing me, and it’s time for me to share it with others. Yesterday I finished the webpage, and I’m so proud! You’ll find useful information about the Optimal set (Activize, Basics and Restorate), CC-Cel Plus set and the D Drink which I’ve mentioned earlier on the blog HERE. In addition to that, you can order the products you’ll like. Are you as satisfied as me and wants to start advertising the products? No worries, you just become a partner and you’ll get access to useful information. 

LINK TO MY WEBPAGE HERE. 

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: