@Outfits

TISE TISE BABY

april 8, 2017

DSC02034

DSC02003

DSC020434578afba0d8075f80ab9c41f16799558
DSC02009For et par dager siden kjøpte jeg disse Monki buksene på Tise appen, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Etter å ha sett sweatshop sesong 1 og 2, i tillegg til å følge med Anniken Jørgensen på bloggerne, så har jeg blitt mer bevisst på hvor jeg kjøper klær.
Tise appen gjør det lettere (for meg i hvert fall) å kjøpe mer brukt klær, enn å gå i butikk og kjøpe nye. PS! Spør alltid om bilde av plagget du vil kjøpe, slik at du kan forsikre deg om at det er i god stand.
Ha en fin lørdag <3

// A couple of days ago I bought these Monki pants on an app called «Tise«, and I couldn’t be more satisfied! After watching Sweatshop season 1 and 2, in addition to getting to know Anniken Jørgensen on a norwegian TV program called «bloggerne», I’ve become more aware of where I buy my clothes.
The Tise app makes it easier (for me at least) to buy more used clothes, instead of going to a shop and buy brand new ones. PS! Always ask for a picture of the item you want to buy, so you are aware of the condition of the item before purchasing it.
Have a lovely Saturday <3

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: