@Uncategorized

OUR FIRST, BUT NOT OUR LAST

mai 18, 2017

Vanligvis pleier vi å være i Bergen og ha en stor 17 mai frokost, for å så møte opp med venner og bekjente i byn, men ikke i år! Til tross for at Maria måtte trekke en visdomstann dagen før dagen, så klarte vi oss ganske greit! Vi lagde frokost hjemme hos Maria med både focaccia, bacon, eggerøre og masse annet snadder.

// Usually we celebrate the constitution day in Bergen with a breakfast, and then we meet up with friends and acquaintances in the city, but not this year! Despite the fact that Maria pulled out one of her wisdom teeth the day before, we managed pretty good! We made breakfast at Maria’s place with focaccia, bacon, scrambled eggs and lots of other yummy stuffs!

            

Etter å ha gaflet innpå det jeg klarte, så var det på tide å skvise seg inn i bunaden og komme seg til sentrum. Der skulle vi møte CC sin familie , som blant annet vartet opp med is og minigolf. Etter et par timer der, tuslet vi videre ned til Aker Brygge hvor vi møtte en del bekjente. Etter en deilig cappuccino is på Waynes Coffee, bestemte vi oss for å dra hjem til CC.

After eating as much as my stomach possibly could fit, it was time to get dressed and get going. We were meeting up with CC’s family in the heart of Oslo, which basically contained ice-cream and minigolf. After killing a few hours there, we walked down to Aker Brygge where we bumped into a few acquaintances. After a delicious cappuccino ice-cream at Waynes Coffee, we decided to head home to CC.

(BTW this is Jibb, she loves me and everyone else that pets her, haha)

Der avsluttet vi kvelden med pizza, kanelboller og Jibb (hunden deres) mens «What to expect when expecting» gikk på TV skjermen. Når klokken bikket åtte, begynte vi sakte men sikkert å samle sammen tingene våres og dra hjem til Maria. Rundt klokken ti var vel egentlig alle i seng og klar til å sove, haha for en gjeng!

We finished off our day with pizzas, cinnamon rolls and Jibb (their dog) with «What to expect when expecting» on the tv screen. Around eight we slowly started moving to drive home to Maria’s place. And around ten everyone was practically in bed and ready to sleep, haha hopeless people! 

      


Nå må jeg snart pakke ferdig så jeg slipper å tenke på det, for jeg drar igjen allerede imorgen klokken 06:00. Nysgjerrig på hvor jeg skal? Følg meg på Instagram HER, så får du se!! Ciaooo

Now I’m gonna pack the rest of my stuff so I don’t have to think about that anymore, before I leave already tomorrow at 6am!!! Curious about where I’m going? Go follow me on Instagram HERE, and I’ll keep you posted!! Ciaooo

 

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: