@Outfits

AN EASTER WITHOUT SNOW

april 10, 2017

DSC02119 2
DSC02122Hat: Ralph Lauren
Jacket:
 Only

Hoodie: Hollister
Shirt: Carlings
Pants: HM
Shoes: ConverseDSC02124Påsken for meg er ski, snø og masse god mat! I år blir det ikke helt det samme, siden jeg har valgt å ta litt avstand fra ski. I tillegg til det så er det så utrolig lite snø på Geilo om dagen, noe som gjør påsken litt døll for min del i hvert fall. Skal du på langrenn må du opp på fjellet eller vidden, noe som indikerer at det vil være stappfullt med mennesker der, med andre ord uaktuelt. Så i går tok jeg på meg et par converse og gikk en tur med Spotty til fots isteden.
Det var hele 10 grader, så jeg dro frem favoritt bomber jakken min <3 

// The easter for me indicates skiing, snow and lots of good food! This year it’s gonna be different, since I’ve decided to take some distance from skiing. In addition to that the snow is melting fast at Geilo these days, which makes the easter a bit more boring, for me at least. If you want to go cross country you’ll have to go up in the mountains, which means its gonna be crowded, in other w

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: