@Travel

CIAO BELLA

mai 21, 2017

                   

Enjoying the view and my morning drink <3 (you can buy it here

                             

Jeg ankom Genève tidlig fredags formiddag, hvor Loïc sto og ventet på meg. Deretter satte vi oss i bilen og kjørte til Finale Ligure, et koselig lite sted ved kysten i Italia. Vi hadde ikke noe hastverk så vi tok den tiden vi trengte, og stoppet hvor vi følte for å stoppe. Da vi kom halvveis åpnet hele himmelen seg og det begynte å pøsregne!! Selv jeg ble overrasket, som allerede kommer fra en regnfylt by som Bergen. Etter knappe 5 minutter så stoppet det, og himmelen klarnet. Da vi ankom var det vel rundt 20 grader og sol, så vi kastet nærmest baggene inn på rommet før vi tuslet videre ned til stranden. Som dere skjønner har jeg egentlig ikke vært så veldig travel, bare gitt meg selv lov til å ta en pause. Alle har lov til å ta en pause i blant, og det kjenner jeg gjorde godt for både kropp og sjel. Som den perfeksjonisten jeg er, så blir jeg veldig detaljorientert med det jeg gjør. Det har både sine positive og negative sider, så jeg må bli flinkere til å gi meg selv pauser når jeg trenger. Så da tok jeg denne helgen på å pleie meg selv, og Loïc. I morgen er det mandag igjen, og Loïc drar hjem til Sveits en liten tur, mens jeg bare skal kose meg her nede i varmen. Han har nemlig obligatorisk trening, men kommer tilbake onsdags ettermiddag. Så jeg skal prøve å få jobbet så mye som mulig før onsdag, for vi har DE planene foran oss! Vi skal blant annet innom Monaco og Nice, også får vi se hvilke andre steder vi får tid til å besøke! Så heng med, så skal jeg prøve å ta så mange bilder som overhode mulig <3 Snakkes! 

// I arrived Geneva Friday morning around 11, where Loïc was waiting me outside. Then we jumped in the car and drove to Finale Ligure, a cozy little place down at the coast of Italy. I didn’t have any rush, so we took the time we needed, and stopped where we felt like stopping. Halfway to Italy the sky just opened and it started pouring down!! Even I was surprised, who is already from a rainful city like Bergen. After barely 5 minutes it stopped, and the sky cleared. When we arrived the sun was out and it was almost 20 degrees, so we almost threw our luggage into the room, before heading to the beach. As you might understand I haven’t been very busy the last few days, I’ve just given myself permission to take a break. Everyone deserves a break once in a while, and it did good for both my body and soul. As the perfectionist I am, I get very detail oriented with what I do. It has both its bad and good sides, so I gotta get better at giving myself breaks whenever I need. So this weekend was all about me and Loïc. Tomorrow its Monday again, and Loïc is going back to Switzerland for a few days of obligated trainings, while I’m just gonna stay here and enjoy. So I’ll try to do as much work as possible before Wednesday, cause we have A LOT of plans! We’re going to Monaco and Nice that’s for sure, then we’ll see which other places we go visit as well. So stay tuned, and I’ll try to take as many pictures as possible <3 Talk to you soon! 

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: