@Thoughts

LET YOURSELF BE FLAWED

mai 25, 2017

Det å bli komfortabel med seg selv, det tar tid. Sommeren er rett rundt hjørnet, og jeg kan tenke meg at det er mange jenter der ute som gruer seg. Jeg har kickstartet sommeren med en tidlig ferie, siden Loïc kommer til å tilbringe hele sommeren i militæret. Vanligvis så pleier ferier stort sett å handle om trening, men ikke i år. Det føles rart, samtidig som det gir meg muligheter til å gjøre andre ting. Så klart det var hardt å motivere seg til intervalløkter i 30 varmegrader, men samtidig så var det på en måte verdt det. Nå har jeg ingenting som «må» gjøres, og jeg vet ikke helt om jeg liker det eller ikke. Med Loïc som kjæreste, så blir det selvfølgelig aktivitet. Vi har med oss oppblåsbare padle brett, som vi har brukt opp to ganger allerede. I tillegg til det så har vi planer om å en fjelltur i solnedgangen, og et par økter ved bassengkanten. Selvom jeg alltid har holdt meg i aktiv hele livet, så har jeg på en måte aldri følt at «sommerkroppen» noen sinne har vært innen rekkevidde. Jeg føler det på en måte er håpløst for meg å motivere meg til å trene for en optimal «sommerkropp», da jeg aldri får det resultatet jeg ønsker uansett. Som jeg har nevnt tidligere, så har jeg alltid hatt et par ekstra kilo å rutte meg da jeg var yngre, som har resultert i litt overflødig fett spesielt ved mage partiet. Magen min har alltid vært et sårt tema for meg, og hver sommer blir jeg alltid påminnet det. Så klart jeg er slankere enn jeg har vært på lenge, men allikevel tar jeg meg selv i å være misfornøyd med kroppen min. Jeg skulle ønske jeg kunne være fornøyd som jeg er, men som sagt så er jeg en perfeksjonist. Det er nok ikke noe feil med kroppen min, men heller hodet mitt. Jeg er mester på å snakke meg selv ned, og jeg jobber med meg selv hver dag.
For en dag, så skal jeg kunne stå foran speilet og bare tenke «wow, så flott du er!»

 

// Getting comfortable in your own skin is a working process, and it takes time. Summer is right around the corner, and I can only imagine how many girls out there who’s already afraid. I kickstarted my summer with an early vacation, since Loïc is spending his whole summer in the military. Normally vacations are for summer trainings, but not this year. It feels kind of weird, but at the same time it gives me the opportunity to do other stuff. Of course it was hard to motivate myself for intervals in 30 degrees, but at the same time it was worth it. Now I have noting that «needs» to be done, and I’m not sure if I like it or not. With Loïc as a boyfriend, we are for sure active on vacations. He brought inflatable padle boards, which we’ve already used twice. In addition to that we are planning to do a hike and a few workouts by the pool. Even though I’ve been active my whole life, I’ve never felt comfortable in my own skin. I feel that its kind of hopeless to motivate myself to achieve the «summer body», cause I never get the results I want. As I’ve told you guys before, I had a few extra kilos when I was younger, which makes my stomach fat a bit looser then I normally prefer. My stomach has always been a touchy subject for me, and every summer reminds me of that. Of course I’m a lot skinnier then I’ve been in a long time, but yet I feel dissatisfied with my body. I just wish I could be happy as I am, but sadly I’m a perfectionist. There’s probably nothing wrong with my body, just my head. I’m a champion at beating myself up, and I’m working on it every single day.
Cause one day. I wanna be able to look in the mirror and just think «wow, you look great!»

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: