@Uncategorized

I’M IN LOVE

mai 28, 2017

              

       

 

Har du noen gang forelsket deg i en aktivitet? Vel, jeg har offisielt forelsket meg i ”padle surf” (padling med andre ord). Det er en skikkelig effektiv treningsmetode, og du glemmer helt tiden! Her forleden padlet meg og Loïc i 2 timer, rett utenfor Monaco. Vi hadde den fine utsikten rett mot Monaco, og gradestokken viste hele 30 varmegrader (!!!). Loïc fikk nemlig låne utstyr helt gratis fra en butikk i Sveits som heter Fullmoon, noe som passet oss midt i blinken! Vi har fått brukt de masse, og jeg elsker mitt rosa padle brett så mye at jeg vurderer å kjøpe det, haha! Nå sitter jeg i skrivende stund på Geneve flyplass, hvor flyet mitt boarder om få minutter. Jeg har et direkte fly til Oslo, så det er deilig. De neste dagene har jeg et trangt tidsskjema med mye greier, så flyr jeg ut igjen på mandag til Paris!!!! Første gang jeg drar til ”the city of love”, og jeg gleder meg kjempe masse. Jeg drar dit med Loic da han fikk invitasjon fra en av sponsorene til å se på Rolland Garros, eller som mange kanskje relaterer mer til ”French Open”. Vi har billetter til semifinalene, så jeg krysser fingrene for at Sharapova kommer så langt!! Nå må jeg løpe, for flyet er i gang med boarding. Snakkes snart igjen <3

// Have you ever fell in love with an activity? Well, I have officially fallen in love with padle surfing. It’s a really efficient workout, and you totally loose track of time! The other day Loïc and me went out paddling for almost 2 hours, right outside of Monaco. We had a beautiful view right towards Monaco, with a temperature of 30 degrees (!!!). Loïc got to borrow to paddle boards for free from a store in Switzerland called Fullmoon, which was perfect for our vacation! We’ve used them a lot, and I love my pink board so much I’m actually thinking about buying it, haha! I’m currently at Geneva airport, where my flight is boarding in a few minutes. I have a direct flight to Oslo, so that’s nice. The next days I’m going to be super busy with lots of fun stuff, and then I’m flying to Paris already on Monday!!!! My first time to the city of love, and I’m super excited! I’m going with Loïc cause he got an invitation from a sponsor to see the Rolland Garros, or as many of you know it as ”French Open”. We’ve got tickets to see the semi-finals; so fingers crossed that Sharapova will make it that far!! Now I gotta run, cause my flight started boarding. Talk soon <3

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: