@Outfits

SERIOUS SPRING FEELS

april 12, 2017

Skjermbilde 2017-04-12 kl. 16.35.47

Jeg kjenner jeg lengtet etter våren! Det skiftet fra den tunge og mørke vinteren til vår er så herlig, det gjør virkelig noe med energien min. Jeg føler meg plutselig mer uthvilt, gladere og lettere i kroppen! På Geilo er det ikke helt vår enda, da temperaturen svinger fælt…. brrrr! I morges våknet jeg opp til et lite lag med snø på verandaen og minus grader, HJELP.
Jaja jeg kan i hvert fall drømme meg bort i fargerike plagg på nettet. 

Gi meg et lite pip om dere syntes jeg skal linke plaggene (til neste gang), takk<3

// I’ve really been looking forward to spring! The change from a dark and long winter to spring is lovely, it really does something with my energy. I feel more energized, happier and my body feels lighter! At Geilo the warm spring hasn’t arrived yet, since the temperatures fluctuates… brrrr! This morning I woke up to a small layer of snow on our porch and minus degrees, HELP.
Oh well, at least I can take my mind to warmer places with these outfits above! 

Feel free to give me feedback if I should link the clothes (for next time), thanks<3

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: