@Food

I SPEAK FRENCH..

april 13, 2017

…fries <3

  68e21163e51e0226c505d7433ff543c4

WHIIIII! Noen ganger så må du bare ta en pust i hverdagen og unne deg selv noe godt. Den jobben jeg har er veldig selvstendig, som betyr at jeg kan jobbe hvor jeg vil.. når jeg vil. Men jeg blir jo så sinnsykt engasjert i det jeg gjør, at jeg sjeldent klarer å legge det vekk. Ofte når jeg jobber hjemme tar jeg det som tar kortest mulig tid å tilberede, knekkebrød med brunost på (guilty hverdags pleasure, hihi!). Så forleden ringte jeg til Sofias (cafe/bar) på Bardøla og bestilte en take away kyllingsalat med fries på siden, råkjørte hjem og løp ut på terrassen i solsteiken <3
DET var akkurat det jeg trengte.

Når var sist du unnet deg selv en god lunsj?  

// WHIIIII! Some times you just gotta slow down and treat yourself. My job is very independent, which means I work wherever I want.. whenever I want. But I get so engaged in what I do, that I rarely put it away. It’s all about efficiency, so I choose the fastest meals to prepare, hard bread with goat cheese (my guilty daily pleasure, hihi!). So the other day I called Sofias (a cafe/bar) at Bardøla and ordered a take away chicken salad with fries on the side, speeded home and ran out on the porch in the hot sun <3
It was EXACTLY what I needed. 

When was the last time you treated yourself with a good lunch?

 

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: