@Uncategorized

A WELL DESERVED WEEKEND

juni 3, 2017


Friday lunch with pizza and interior design

        

I always go for Pizza Prosciutto di Parma, its the best!!!

Before the meeting I stopped by Norway design, and look how PRETTY

             

Det er deilig å være tilbake i Oslo igjen et par dager, før Paris (iiiik). Så fredagen tok jeg en velfortjent lunsj på Olivia Aker Brygge, før siste møtet klokken ett sto for tur. Klokken slo 14:00 jeg kunne offisielt danse hjemover hvor det var duket for bursdagsfest. Maria sin kjæreste hadde nemlig bursdag, så da ble det sushi, kake og godt selskap.. akkurat slik en fredag alltid burde tilbringes! Det har vært en ganske stressende uke, men samtidig utrolig lærerik! Jeg har pushet meg selv ut av komfortsonen til de grader, og det har jeg virkelig godt av. Men å gå ut av komfortsonen krever en del energi, så da er det ekstra godt meg helg nå. Paris er rett rundt hjørnet, og pulsen øker bare ved tanken. Jeg har aldri vært i Paris før, så det blir spennende. I helgen kommer jeg nok til å notere meg en liten liste av steder jeg vil besøke, så får vi se hva vi får tid til. Det som er så greit med Loïc er at han er rå flink til å finne frem, mens jeg er det stikk motsatte. Vi lander på forskjellig flyplass, så det blir interessant å se om vi ender opp på samme hotell (til slutt), haha! Jeg gleder meg i hvert fall kjempe masse, så det blir gøy uansett hva som skjer. Pappa prøver jo å forberede meg på best mulig måte, så da har jeg fått med meg at Maria Sharapova ikke skal spille der allikevel, upsiii… Og Serena Williams og Victoria Azarenka er og har vært ute med baby, så de «store» stjernene er på en måte ikke med. Men jeg har notert meg et par favoritter, så det blir spennende å se om de kommer til semifinalen, som vi har billetter til! Nå hører jeg at frokost er rett rundt hjørnet, med tanke på den grufulle romlingen fra magen.. haha! Ha en fin lørdag alle sammen, så snakkes vi <3 

// It’s nice to be back in Oslo for a few days, before Paris (iiiik). Yesterday I took a well deserved lunch at Olivia Aker Brygge, before this weeks last meeting one o’clock. When the clock hit 14:00, I danced my way home before it was time for CC’s (Maria’s bf) birthday party. Sushi, cake and good company… exactly how every Friday should be spent! It’s been a stressful week, but at the same time very educational. I’ve been stepping out of my comfort zone a lot, and its been really good for me. But stepping out of the comfort zone takes a lot of energy, so I’m happy its finally weekend. Paris is right around the corner, and my pulse raises just by the thought of it. I’ve never been to Paris before, so its going to be so much fun! I’m gonna note a few places I want to visit, and then we’ll just see which places we get time to visit. It’s really nice to visit places with Loïc cause he’s so good with finding places, but I’m the total opposite. We arrive at different airports, so its gonna be interesting to see if we actually end up at the same hotel (in the end), haha! But I’m really looking forward, so its gonna be fun anyways. My dad is desperately trying to prepare me for French Open, so I got a clear message that Maria Sharapova is not attending after all, ups… And Serena Williams and Victoria Azarenka are out with babies, so this year the «big» stars are out. But I’ve noted a few favorites, so its going to be interesting to see if they make it to semi finals, which we have tickets for! But now its time for breakfast, considering the awful sounds from my stomach, haha! Have a lovely Saturday every one, talk soon <3

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: