@Travel

UPS, I’M IN SWITZERLAND…

april 16, 2017

Jepp, du leste riktig!
På fredag kveld fant pappa ut av han ville spandere en tur på meg, ned til Loïc. Så da hjalp Maria meg med å finne litt billigere  flybilletter, så jeg blir her til tirsdag kveld. Loïc drar inn i militæret allerede på tirsdag kl. 10.30, så resten av tirsdagen skal nytes i Zurich i herlige shopping omgivelser!

// Yup, you read that right! 
On Friday evening my dad found out he wanted to pay me a trip, to Loïc. So the flight expert at home, Maria, helped me finding some cheaper tickets, so I’m gonna stay here till Tuesday evening. Loïc has to go to the military already on Tuesday at 10:30, so the rest of the day I’m gonna enjoy in Zurich in perfect shopping surroundings.

C6bLSSUXEAA0ZUG  

Så i går kjørte jeg hjemmefra litt over 05:00, også gikk flyet mitt fra Gardermoen kl. 09:50. Jeg landet i Zurich klokken rundt 12, hvor Loïc  sto klar med en rose i hånden <3  Etter knappe 3 timer i bil ankom vi hans hjem i Hérémence, og gikk rett ut på en løpetur, PERFEKT avslutning på en reise fylt dag.

I dag har vi egentlig bare kost oss sammen, gått på tur og spist pizza til lunsj, på den ettertraktede La Luge <3 Nå skal jeg snart hoppe i dusjen, for vi skal på «brunch» til noen familievenner. 
Sneiks <3 

// So yesterday I drove from home around 05:00 in the morning, and my flight left at 09:50 from Oslo Airport. I arrived in Zurich around 12, where Loïc was waiting me with a rose in his hand <3  After approximately 3 hours in the car we arrived his home in Hérémence, and went straight out for a run, a PERFECT ending to a travel day. 

So today we’ve only enjoyed each others company, we went for a small walk and ate a pizza for lunch, at the «famous» La Luge <3 Soon I’m gonna jump in the shower, cause we are going to a late «brunch» with some family friends. 
Talk later <3 

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: