@Travel

PARIS THROUGH MY EYES

juni 13, 2017

The Eiffel tower <3

              

    

           

Pont Des Arts

         

Champs-Élysées

    

Coolest Abercrombie store I’ve ever seen!!!

Musée du Louvre

Front of Notre Dame

Backside of Notre Dame

     

ENDELIG er bloggen oppe igjen <3333 Rart med det, men jeg har savnet den skikkelig!!! Det har skjedd så mye i det siste, som jeg har hatt så lyst å dele med dere, men så har ikke teknologiens verden vært på min side. Nok om det, endelig er jeg her. Den siste uken har vært magisk, bokstavelig talt. Til tross for at været ikke var med oss, så fikk oppdaget en del for det om. Første inntrykk av Paris: MAGISK! Det er noe med Paris som gjør meg varm i hjertet, det å se på de praktfulle bygningene og ikke minst Eiffeltårnet. Det første jeg gjorde da jeg ankom Paris på mandags ettermiddag, var å hoppe i en shorts og dra ut med kameraet med en gang. 2 minutter senere sitter jeg foran Eiffeltårnet med en makron i hånden og nyter utsikten <3 Vi bodde nemlig et steinkast unna Eiffeltårnet, som gjorde at alt egentlig var ganske sentralt. Vi satt et stramt tidsskjema for å oppdage mest mulig på de tre dagene vi hadde (før French Open semifinalene på torsdag). Hver dag ringte klokken 06:45, og trøtte som vi var hoppet vi i treningsklærne, og var ferdig trent før klokken slo åtte (eller jeg var ferdig trent, Loïc hadde et litt strengere treningsregime å forholde seg til hehe…). Så var det bare å komme seg tilbake til hotellrommet for en kjapp dusj, før begge omtrent spurtet til nærmeste kafé for å fylle opp lagrene med deilige croissanter (jepp vi er frokost mennesker).

Det første vi gikk til (etter Eiffeltårnet så klart), var Champs-Élysées. På veien var vi innom Pont Des Arts, som da er broen hvor alle pleide å feste hengelåser som et symbol på at deres kjærlighet skulle vare evig. Broen ble for tung med hengelåser, som førte til at de måtte fjerne hele rekkverket med alle hengelåsene. Litt trist spør du meg, for jeg husker selv som liten jente at jeg alltid drømte om å dra dit og feste en hengelås med mannen jeg skulle gifte meg med, haha! Men men… nå har folk begynt å feste hengelåser på lyktene, som heldigvis ga broen litt av det samme særpreget som var tidligere. Utenom det så er rekkverket laget av glass, som gjør det umulig å feste hengelåser. Før vi endelig ankom Champs-Élysées så vi helt tilfeldig statuen av Jeanne D’Arc (modigste damen jeg har lest om i historie timene). Det er så gøy når du tusler rundt til fots, for du ser så mye mer enn det du har planlagt. Så ankom vi endelig Champs-Élysées, og himmelen bare åpnet seg (!!!). Så da var det om å finne ly så fort som mulig, på en pizza restaurant så klart hihi <3 Etter en liten pause der, så hadde regnet heldigvis gitt seg. Så gikk vi bare å tuslet der en liten stund, blant annet innom en gigantisk Abercrombie butikk, som du kan se på bildet over. 3 hele etasjer med godbiter fra Abercrombie, er ikke feil det nei, men heller ikke så sunt for lommeboken (til Loïc haha!). Overraskende nok kom jeg tomhendt ut der i fra.

Videre på onsdag dro vi til Notre Dame, som var litt lengre unna enn de andre severdighetene. Da vi kom tilbake til hotellet på tirsdagen, så leste jeg nemlig på VG at det hadde vært en mann som hadde angrepet politiet med en hammer utenfor Notre Dame. Så jeg var litt skeptisk til å dra dit egentlig, men Loïc fikk meg med til slutt og det er jeg veldig glad for!!! Flottere bygning skal du lete lenge etter, den minner meg skikkelig om Duomo di Milano. Forsiden er praktfull, også er den helt annerledes på baksiden, i tillegg til den enestående utsmykningen.

Det var de stedene vi fikk tid til å besøke, før torsdagene ble tilbrakt på Roland Garros (French Open, tennis). Nå ble det veldig mye jeg hadde lyst å dele med dere, så jeg kommer til å dele Roland Garros med dere en annen dag.
Så håper jeg dere liker bildene, for jeg har gledet meg sånn til å dele med dere <3
God tirsdag babes!

// FINALLY my blog is working again <3333 I’ve missed it a lot actually, which feels kind of weird… A lot has happened, and I’ve felt such an urge to share with you guys, but as maybe some of you’ve seen the tech world hasn’t really been on my side lately. Enough about that, here I am. The last week has been magical, literally. Despite the bad weather, we still got to visit a lot. First impression of Paris: MAGICAL! It’s something about Paris that makes my heart warm, to see those stunning buildings and not to mention the Eiffel tower. The first thing I did when I arrived Monday afternoon was to hop into a pair of shorts and go outside with a camera in my hand. 2 minutes later I find myself sitting in front of the Eiffel tower with a macaroon in my hand and enjoying the view <3 We stayed in a hotel pretty close to it, which made the attractions very central for us. We had a tight schedule to explore as much as possible those three days (before French Open semifinals at Thursday). So every day we sat the alarm at 06:45, and tired as we were we jumped into sports clothes, and finished training before the clock struck eight (or at least I was finished then, Loïc had a more serious training program obviously hehe…). Then it was time for a quick shower, before both of us kind of ran to the nearest café to fill up with delicious croissants (yep, we are breakfast people).

When our stomach was filled, we were ready for new adventures. The first on our list (after the Eiffel tower of course), was to visit Champs-Élysées. On the way we visited Pont Des Arts, which is the bridge were everyone used to hang padlocks as a symbol for eternal love. The brigde got too heavy, so they had to remove the fence with all the padlocks on it. A bit sad if you ask me, cause I remember as a little girl I always dreamed of hanging a padlock there with the guy I was gonna marry, haha! Well well… people has started to hang them on the lampposts now, which actually gives you a better impression of how it was before. Cause now the fence is made out of glass, which makes it impossible to hang padlocks on it. Before we got to Champs-Élysées we randomly passed the statue of Jeanne D’Arc (bravest lady I ever read about in history class). It’s so fun when you walk around by foot, cause you see a lot more than planned. When we finally arrived Champs-Élysées, the rain started pouring down (!!!). So we had to find shelter as fast as possible, at a pizza restaurant of course hihi <3 After a small break there, the rain finally stopped. So we just walked around there for a while, and visited this huge Abercrombie store, as you can see at the picture over. 3 whole floors with goodies from Abercrombie, not bad, but also not good for the wallet (of Loïc haha!). Surprisingly I actually came out empty-handed.

So on Wednesday we went to visit Notre Dame, which was a bit further then the other tourist attractions. You see, when we got to the hotel on Tuesday, I read on VG (a norwegian newspaper) that there was a guy who attacked the police with a hammer outside Notre Dame. So I was a bit skeptical at first, but in the end Loïc convinced me and I’m very happy he did!!! Such a stunning building, and it reminds me a lot of Duomo di Milano. The front is magnificently, and then the backside is totally different, in addition to the outstanding decoration.

So that’s the places we got to visit, before Thursday were we spend our whole day at Roland Garros (French Open, tennis). As you see, I had a lot to share with you guys, so I’ll share my experience at Roland Garros an other day.
Hope you like the photos, cause I’ve been so excited to share with you <3
Have a lovely Tuesday babes! 

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: