@Uncategorized

WEEKEND VIBES

juni 14, 2017

Maria and Sofia (her God daughter)


Hafstadfjellet (706 meters above sea level)

     

 

      

Inside the barn, where the party took place

   

Coolest car ever!

        

 

 

Helgens festligheter tok plass i Førde på tante og onkel sin gamle gård. Det var nemlig duket for min eldste fetters 40 års dag, Simon. Han er en ganske festlig type med venner og bekjente over alt, så til slutt var vi vel rundt 200 stykker. Det hele startet med aktiviteter klokken 13:00, hvor vi blant annet fikk grave med gravemaskin, skyte med hagle og kjøre råne bil i sanden, haha! Dessverre var vi siste gruppe på bilkjøringen, så det endte med et punktert dekk og ødelagt håndbrekk allerede etter førstemann ut i gruppen. Gøy var det uansett, til tross for at vi var litt sene. Meg og mamma var nemlig på fjelltur før festen, og beregnet litt dårlig tid… pytt pytt vi kom oss på festen til slutt! Så var det duket for taler og mat inne på låven, og tiden fløy forbi. Litt utover kvelden så fant meg og Maria ut at det faktisk ikke var kake servering, så da snek vi oss inn i kjølen til tante og onkel og stjal litt marsipankake (sorry, not sorry). Godt var det i hvert fall! Så var det klart for band og dansegulvet var klart. Der fikk vi svingt oss et par runder med både mamma og pappa, haha! Jeg kan ikke huske sist jeg turte å gå ut på dansegulvet foran mennesker, men FY SÅ GØY VI HADDE DET!  Klokken nærmet seg tolv og festen rullet videre, uten oss, for vi var ganske klar for sengen etter all dansingen. Så det var vel egentlig min helg kort oppsummert!
Jeg fikk ikke tatt så mye bilder, men jeg har i hvert fall skrapt sammen det jeg hadde.
Så får dere et litt bedre inntrykk av helgen! 

// Last weekends festivities took place in Førde at my aunt and uncles old farm. It was time for my oldest cousin’s birthday party, Simon. He’s a funny guy with a lot of friends and acquaintances, so in the end we were around 200 people. It all started with activities around 13:00, where we got dig with an excavator, shoot with a shotgun and drive a badass, old car around in the sand, haha! Unfortunately we were the last group with car driving, so it ended with a punctured tire and a broken handbrake already after the first guy in the group drove the car. Fun anyways, despite the fact that we were a bit late. You see, me and mom went on a hike before the party, but it took a bit longer than expected… oh well we got to the party anyways! Then it was time for food and speeches at the barn, and the time flew by. Later in the evening me and Maria realized there wasn’t gonna be any cake servings, so we snuck into my aunt and uncles fridge to steal some marzipan cake (sorry, not sorry). And it was delicious! Then it was time for a band to play and the dance floor was ready. Yup we got a few rounds there with both mom and dad, haha! I can’t remember the last time I dared to enter the dance floor in front of other people, but DAMN IT WAS FUN! The clock passed twelve and the party kept going, without us, we were pretty ready to jump into bed after all the dancing.
So that was my weekend pretty much summed up!
I didn’t take many pictures, but here’s what I got.
Like that you get a better impression of my weekend! 

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: