@Uncategorized

ALPS, SUN AND APERITIF

april 17, 2017

FOR EN DAG! 
Jeg har storkost meg i hele dag med fint vær og godt selskap. Loïc hadde et sponsor arrangment han måtte på, så vi sto opp rundt halv åtte. Deretter gikk vi ned, spiste frokost og kledde på oss. Han sto på ski, mens jeg gikk til fots. 
Etter rennet de hadde arrangert, dro vi ned for en liten aperitiff. 

// WHAT A DAY! 
Today was a good day with nice weather and good company. Loïc had a sponsor event he had to go to, so we woke up at 7.30 today. Then we went down, ate breakfast and got dressed. Only he was skiing today, I went by foot. After the race they arranged, we went down for a small aperitif. 

Jeg kjenner solen har tatt godt i dag, pannen min lider litt… haha! Men jeg klager ikke i det hele tatt, jeg har hatt en super dag! Foreldrene til Loïc dro til Mallorca i dag, så da er det bare meg, Loïc og Melanie (hans søster) igjen til middag i kveld. 
Ha en fin mandag videre <3

// The sun was strong today, so my forehead is suffering a bit… haha! But I’m not complaining at all, I’ve had a great day so far! Loïc’s parents left for Mallorca today, so it’s just me, Loïc and Melanie (his sister) for dinner tonight. 
Enjoy the rest of your Monday <3

 

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: