@Uncategorized

NEW WEEK, NEW BEGINNINGS

juni 19, 2017

Dette er vel egentlig helgen min kort oppsummert, på tur med mamma i vakker, norsk natur. Tenk å være så sprek i en alder av førti (pluss)?!! Jeg håper jeg får gleden av å være like sprek, og ikke minst good looking, når jeg blir eldre… I hvert fall var vi innom Urundberget på lørdag, og gjett om vi var heldig med været. Rett før vi gikk ut, klarnet himmelen seg, og solen tittet frem. I det vi ankom bilen igjen, så begynte skyene å mørkne, og solen forsvant gradvis. Det føles alltid bedre å legge seg på sofaen hvis det regner ute, syntes ikke du?

// This is pretty much my weekend summed up, endless walks with mom in beautiful, norwegian nature. Imagine being this fit in an age of forty (plus)?!! I hope I get the pleasure of being as fit, and not to mention good looking, when I get older… Anyhow, on Saturday we went on a mountain called Urundberget, and damn were we lucky with the weather. Right before leaving, the sky opened, and the sun came out. The moment we came back to the car, the sky started darkening, and the sun went away. It always feels better to lay on the couch when its raining outside, dont you think? 

Nå er det mandag igjen, ny uke med nye muligheter.


Det innebærer blant annet en tur til Oslo allerede i morgen, da jeg skal trekke visdomstennene mine (!!). Jeg kjenner jeg gruer meg skikkelig…. Er det noe jeg ikke liker, så er det å trekke tenner. Det er ikke selve prosessen med å få ut tannen, men sprøytene før det. Auuuu den oppi ganen er så vond, ikke minst den i tannkjøttet!!
Jaja, ønsk meg lykke til! Så snakkes vi <3 

// Now its Monday, new week with new possibilities. Which indicates a trip to Oslo already tomorrow, where I’m gonna remove my wisdom teeth (!!). I’m already anxious about it…. If there’s something I dont like, its pulling teeth. Its not the process with getting the it out, but the syringes… Auuchh the one in the palate is so painful, and not to mention the one in the gums!! 
Oh well, wish me luck! Talk soon <3 

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: