@Travel

MY FIRS TIME AT ROLAND GARROS

juni 20, 2017

Just Andy Murray training…

Lunch time

  

Ostapenko VS Bacsinszky

  

Court Philippe Chatrier

Court Suzanne-Lenglen

Hotel Le Molitor, Paris

All the blue doors are old changing rooms, but made into hotel rooms

Her kommer et lite bildedryss fra Roland Garros som jeg lovde <3
Det er noe av det kuleste eventet jeg har vært med på, ikke det at jeg har vært på mange event før da… men wow for en opplevelse! Så la meg begynne helt fra begynnelsen, så jeg ikke etterlater noen detaljer.

Klokken tolv sto vi utenfor og trippet, hvor vi ventet på kollegaen til Loïc sin manager, som hadde hvert sitt armbånd til oss slik at vi fikk komme inn. Så viste hun oss litt rundt, og tok oss med til VIP området hvor vi skulle ha felles lunsj senere. Så gikk meg og Loïc for å se oss litt rundt, hvor vi blant annet så Bartoli (tidligere Wimbledon vinner) spille double på Court Suzanne-Leglen (den nest største banen på Roland Garros). I tillegg hadde vi mulighet til å se på treningskamper, hvor vi tilfeldigvis traff på Andy Murray som trente litt (haha sykt).

Så var det klart for lunsj med en tre retters og åpen bar, så det var bare å forsyne seg der også, haha. (Selv om Pepsi Max smakte betydelig bedre enn den Rosé vinen jeg prøvde meg på). I tillegg til en deilig lunsj fikk vi «goodie bags» med både hatt og håndkle med Roland Garros logo på.

Så var det klart for første semifinale mellom Ostapenko og BacsinszkyPhilippe Chatrier (den største banen), sykt spennende kamp! Jeg var jo uvitende om begge to for å være helt ærlig, men wow som jeg digget Ostapenko! 20 år gammel og vinner hele Roland Garros, det står respekt ut av det.

Når den første semifinalen var ferdig, var det en liten pause med belgiske vafler, yuum. I pausen gikk vi litt rundt i området, for å se litt i butikker. Plutselig ser vi Lindsey Vonn og kjæresten, og selvfølgelig kjenner manageren til Loïc henne. Så da var det bare å rette opp ryggen og stramme håndtrykket, haha! Det er ikke hver dag man møter henne for å si det sånn.

Så var det klart for andre semifinale mellom Halep og Pliskova, ikke fult så spennende, men gøy uansett. Tiden fløy, og det var på tide med middag. Vi hadde avtalt med manageren til Loïc å spise med dem, på et hotell litt bortenfor. En tidligere nedlagt svømmehall, som ble gjort om til et 5 stjerners hotell, og en super hit under Roland Garros. La oss bare si det sånn at Lindsey Vonn og Bella Hadid bodde der, så standarden var mer enn høy nok med andre ord.

For en surrealistisk dag det var, og ikke minst motivasjonsfaktor for både meg og Loïc.
Håper dere nyter bildene, så snakkes vi <3

// So here’s the pictures from Roland Garros, as I promised <3
That is one of the coolest events I’ve ever been to, not that I’ve been to many events before… but wow what an experience! Let me start from the beginning, so I don’t leave any details behind. 

At twelve we were outside, to meet Loïc’s manager’s colleague, which had two bracelets for us so we could enter the area. So she showed us a bit around, and brought us to the VIP area where it was arranged a lunch a bit later. So then me and Loïc went to explore the area a bit more, where we saw Bartoli (former Wimbledon champion) play double at Court Suzanne-Leglen (the second largest court at Roland Garros). In addition to that we had the possibility to check out the training matches, where we actually saw Andy Murray train (haha crazy). 

Then it was lunch time, with a three meal course and an open bar, where you could order whatever you wanted. (Even though Pepsi Max tasted a lot better than the Rosé wine I tried). In addition to a delicious lunch we got «goodie bags» with a hat and towel with a Roland Garros logo. 

Then it was time for the first semifinal between Ostapenko and Bacsinszky at Philippe Chatrier (the biggest court), such an exciting match! I didn’t know much about any of them to be honest, but Ostapenko became my favorite real fast! 20 years old and she wins Roland Garros, so much respect. 

When the first semifinal was done, it was time for a small break with Belgian waffles, yuum. In the break we took a short walk in the area to look in some shops. Suddenly we see Lindsey Vonn and her boyfriend, and of course Loïc’s manager knows her. So it was just to straighten my back and tighten my handshake, haha! Let’s just say it’s not everyday you get to meet her

Then it was time for the second semifinal between Halep and Pliskova, not as exciting, but still fun! The time flew by, and suddenly it was time for dinner. We had dinner plans with Loïcs manager, at a hotel not far from the courts. A previously closed swimming pool, transformed into a 5 star hotel and very popular during Roland Garros. Let’s just say that Lindsey Vonn and Bella Hadid stayed there, so the standard was more then high enough in other words. 

Such a surreal day, and not to mention motivation for both me and Loïc.
Hope you enjoy the pictures, laters <3 

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: