@Travel

MONDAY’S ARE FOR MONACO

juni 26, 2017

Such a pretty view all the way up!

I never go without my Activize, haha I am an energy freak!

The view from the top <3

So much flare, everywhere <3

Jeg fikk jo aldri vist dere den flotte fjellturen meg og Loïc gikk i Monaco. Vi hadde nemlig skrevet ned et par steder vi ville besøke, og denne fjellturen var en av den. Dette er den beryktede «Tête de Chien», som er et 550 meter høy fjell med panorama utsikt over Monaco. Fjellturen var ikke så ille som jeg fryktet, og vi brukte vel rett under 2 timer opp. Vi gikk ganske sent på kvelden, noe som passet ganske perfekt, for da lå stien i skyggen. På den måten unngikk vi den verste varmen, samtidig som vi fikk nyte en nydelig solnedgang på toppen. Vi tok en del bilder på toppen, ettersom vi begge er over middels interessert i bilder. Så dette er vel ikke halvparten av hva vi egentlig tok, haha! Etter et par timer på toppen gikk solen ned, og det var på tide og komme seg for å få i seg litt middag. Da ble det en take away pizza på veien hjem, også sluknet vi begge to.
Definitivt en fjelltur jeg kommer til å huske<3 

// I never got to show you this pretty hike me and Loïc did in Monaco. Before we got there, we wrote down a few places we wanted to visit, and this hike was one of them. It’s the well known «Tête de Chien», which is a 550 meter high rock promontory with a panorama view over Monaco. The hike wasn’t as bad as I feared, and it took us a bit less than two hours to go. We planned the hike pretty late, which was perfect, cause then the trail was in the shadow on the way up. Like that we avoided the worst heat, at the same time as we got to enjoy a pretty sunset on top. We took a lot of pictures that day, considering we both are pretty interested in photography. So this is not nearly half of what we actually took, haha! After a couple of hours on the top, the sun set, and it was time to go down and get some dinner. We went for a pizza take away on the way home, and then we both passed out. Definitely a hike I will remember <3 

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: