@Outfits

NEW DRESS

juni 27, 2017

 

I forrige uke, tok jeg meg en tur innom Zara for å kikke litt. Da fant jeg denne godbiten godt gjemt på et salg stativ, så jeg grep den så fort jeg kunne. Det fine med denne kjolen er at den er todelt, så jeg har klippet av de trådene som gjorde at genseren hang fast i kjolen, slik at jeg kan bruke de individuelt også. Kjolen er relativt luftig, noe som gjør den perfekt til en varm sommer dag! Jeg er super fornøyd med kjøpet, og gleder meg til å bruke den mer <3 For de som ikke har vært på Zara i det siste, så er det super salg i alle butikker, så det er bare å ta seg en tur innom og se om du finner et par godbiter på salg. Det gjorde i hvert fall jeg.
I dag har jeg ingen faste planer, men solen skinner, så det hadde vært godt og kommet seg ut en liten tur.
Jeg får se hva jeg finner på, så snakkes vi! 

// Last week, I went to Zara to look a bit. There I found this cute little dress hidden on a sales rack, so I grabbed it as fast as possible. It’s so practical cause it’s two pieced, so I cut the strings that connected the dress to the sweater, so I can use them both individually as well. The dress is really light, which makes it perfect for a warm summer day! I’m super happy with my purchase, and I’m looking forward to use it more <3 For those of you who haven’t been to Zara lately, there’s a super sale in all stores, so I recommend you to go check it out to see if you find a few goodies on sale. I know I did. 
Today I have no plans, but the sun is shining, so it would be nice to get out a bit. 
I’ll take the day as it comes, so talk later! 

No Comments

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: