@Food

EASTER DETOX

april 19, 2017

Påsken har kommet til en ende, og jeg befinner meg på god norsk jord igjen. Jeg landet i går kveld ganske sent, så jeg sov over i Maria sin leilighet før turen gikk videre hjem til Geilo. Påsken har bydd på mye god mat, godt selskap og noen herlige sol dager. Som vi alle vet byr påsken på mye god mat, og nå kjenner jeg at kroppen har fått nok! 

// The Easter has come to and end, and I find myself in Norway again. I arrived pretty late last night, so I slept over at Maria’s apartment before heading home to Geilo in the morning. The Easter has offered a lot of good food, great company and some lovely sunny days. As we all know the Easter contains a lot of good food, and I’ve come to a point where I’ve had enough of the «good» food (for now, haha!). 


Heldigvis så har det kommet et herlig produkt fra FitLine som heter D-Drink, en ren 14 dagers detox kur, akkurat det jeg trenger nå.  
Denne grønne herligheten inneholder naturlige råstoffer, som er kjente for sin rensende effekt: chlorella, spirulina, maritistel, broccoli og ramsløk. 

// Luckily there is this product from FitLine with the name D-Drink, it’s a 14 days cleanse, which is exactly what I need right now. This lovely green drink contains natural raw materials, which is known for its cleansing effect: chlorella, spirulina, milk thistle, broccoli and wild garlic. 

Tøm posens innhold i et glass med 1,5dl med vann, og nytes gjerne 10 minutter før frokost. 
// Pour the bag content into a glass of 1,5dl water, and enjoy preferably 10 minutes before breakfast. 

Kjøp drikken HER, eller bli medlem HER og få over 20% avslag!
// Buy the drink HERE, or become a member HERE and get over 20% discount! 

1 Comment

  • Reply THE SECRET TO MY GLOW - Rikke Tviberg mai 14, 2017 at 09:22

    […] og Restorate), CC-Cel Plus settet og D Drinken som jeg har nevnt tidligere på bloggen HER. I tillegg til nyttig informasjon, kan du bestille de produktene du skulle ønske. Er du så […]

  • Legg inn en kommentar

    %d bloggere liker dette: